Adoptuj Świrkę!
Moderator: Junior Moderator
Adoptuj Świrkę!
Witam, piszę tutaj ogłoszenie, ponieważ wzięłam na DT szczurkę, kapturkę. Wabi się Świrka.
Koleżanki mojej z grupy kumpel chce ją oddać. Twierdzi,że to jego pierwszy szczur i ma dla niego za mało czasu ,a nie chce by ten ciągle czuł się samotny. A zatem poszukujemy mu dobrego właściciela.
Szczurka ma roczek.
Koleżanki mojej z grupy kumpel chce ją oddać. Twierdzi,że to jego pierwszy szczur i ma dla niego za mało czasu ,a nie chce by ten ciągle czuł się samotny. A zatem poszukujemy mu dobrego właściciela.
Szczurka ma roczek.
Re: Adoptuj Świrkę!
Zdjęcie w powiększeniu! Osobiście sama bym ją wzięła.. tyle,że mój chłopak póki co nie wyraża zgody na trzecią szczurcię. 

fajnie,że nie dałam zdjęcia >.<małaLulu pisze:"Zdjęcie w powiększeniu! "
Tu pokazuję [url=http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5909_n.jpg]powiększone zdjęcie[url]
Puławy / Lublin / Kielce
A ja Kraków
Po raz pierwszy, po raz drugi, po raz trzeci... sprzedana idzie do xiao!
A co obowiązuje? Pytania? Umowa? Wizyta?

Po raz pierwszy, po raz drugi, po raz trzeci... sprzedana idzie do xiao!

A co obowiązuje? Pytania? Umowa? Wizyta?
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ponieważ Xiao prawdopodobnie nie będzie mogła wziąć Świrki to poszukuję Kogoś kto będzie mógł zaadoptować Świrkę !
To pilne, ponieważ lada dzień wracam do Kielc, a rodzice nie przyjmą mnie z trzecim szczurkiem w dodatku chorym
Ponieważ mam szczeniaka w domu..
Niestety szczurzyczka ma świerzba, ale byłam z nią u weta.
Pani powiedziała , że moje przeczucia są słuszne i ma świerzba, ale to nie jest zaawansowany świerzb i wystarczy aby miała tylko dwa zastrzyki ivermektyny.
To pilne, ponieważ lada dzień wracam do Kielc, a rodzice nie przyjmą mnie z trzecim szczurkiem w dodatku chorym

Niestety szczurzyczka ma świerzba, ale byłam z nią u weta.
Pani powiedziała , że moje przeczucia są słuszne i ma świerzba, ale to nie jest zaawansowany świerzb i wystarczy aby miała tylko dwa zastrzyki ivermektyny.
Pierwszy juz dostała, tak?

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Tak pierwszy już dostała, następny zastrzyk powinna dostać 05.11.2012
Naprawdę to dla mnie bardzo ale to bardzo ważne. Rodzice się pogniewają, a są dla mnie bardzo ważni... Nie chcę by się na mnie gniewali, szczególnie, że od studiów zaczęłam się z nimi na nowo dogadywać, bo okres liceum był trudny.
Nie chce nadużywać ich zaufania. Zarówno ich jak i mojego chłopaka, któremu obiecałam,że trzeciego szczurka nie będzie..
Chciałabym aby Świrka znalazła dobry domek, został jej już tylko jeden zastrzyk do pozbycia się świerzba..
Mój problem kolejny jest taki, że nie mogę wziąć jej do Kielc ze sobą na te dni wolne co teraz będą, a na stancji w Lublinie nikt nie zostaje... Nie chcę żeby mi tu padła widzę w jej oczach i po jej pysku , że jest cholernie dobrym zwierzątkiem i nie chcę jej wyrządzać absolutnie żadnej krzywdy! Proszę pomóżcie. To naprawdę pilne...
Nie chce nadużywać ich zaufania. Zarówno ich jak i mojego chłopaka, któremu obiecałam,że trzeciego szczurka nie będzie..
Chciałabym aby Świrka znalazła dobry domek, został jej już tylko jeden zastrzyk do pozbycia się świerzba..
Mój problem kolejny jest taki, że nie mogę wziąć jej do Kielc ze sobą na te dni wolne co teraz będą, a na stancji w Lublinie nikt nie zostaje... Nie chcę żeby mi tu padła widzę w jej oczach i po jej pysku , że jest cholernie dobrym zwierzątkiem i nie chcę jej wyrządzać absolutnie żadnej krzywdy! Proszę pomóżcie. To naprawdę pilne...
A może jakieś DT, które przetrzyma małą do czasu wyleczenia, aż xiao będzie mogła wziąć Świrkę? Popytajcie kogoś z okolic, może BlackRat, aneczkaa? Albo ktoś z Krakowa?
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Otóż to! Proszę nawet o DT dla Świrki do czasu jej ostatniego zastrzyku,a został jeszcze tylko jeden ! Jak wyzdrowieje do Xiao będzie mogła ją zabrać do siebie. Bardzo proszę, bardzo,bardzo bardzo..
i dziękuję Emi za genialny pomysł.
i dziękuję Emi za genialny pomysł.
Był ostatnio transport z Kielc do Krakowa proponowany, ale kurde, przydałoby się DT bez szczurów, żeby się nie pozarażały...
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Oj... nawet żeby tylko ktoś miał osobną klatkę, jak nie to nawet ja mogę pożyczyć klatkę ehh żeby nie pozarażała szczurcia innych szczurasków...
Potrzebuję tej pomocy no...
Szczurcia tym bardziej.

Śmietnikowe szczurki z wrocławskiego schroniska też były ze świerzbem i samiczki, i samce. Chłopy wprawdzie były u nas tylko dwa dni, ale miały wybiegi, panny też, i nasze własne rezydentki się nie zaraziły 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
-
Ja miałam wielokrotnie na DT szczury ze świerzbem i wszołami, były w tym samym pokoju co nasze i nigdy nasze szczury się nie zaraziły. Przy zachowaniu podstawowych środków ostrożności (bez wybiegów, mycie rąk po drapaniu szczura, uważanie na ciuchy / szmatki tak, żeby zdrowe szczury nie miały kontaktu z tym samym ubraniem / kocem / szmatkami ) zarażenie nie jest możliwe.
Dziękuję, dodatkowo wzbogaciłam się o kolejne wiadomości 
Spokojnie, jest trzymana w innym już pomieszczeniu,zaglądam do niej mówię, karmie ją , no a później dokładnie myje ręce.

Spokojnie, jest trzymana w innym już pomieszczeniu,zaglądam do niej mówię, karmie ją , no a później dokładnie myje ręce.