Zatofałam się w Twojej klatce
Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik 

Jak dojrzę w klatce jakąś białą, szarą lub czarną plamkę, wtedy wiem na pewno, że namierzyłam któregoś z panów
 Jak dojrzę w klatce jakąś białą, szarą lub czarną plamkę, wtedy wiem na pewno, że namierzyłam któregoś z panów  

No to już wiem dlaczego zrezygnowałaś z moro.figoifagot pisze:Jinx mamy dwóch afroamerykanów, kapurka i haszczaka, dlatego zrezygnowałam z bieli, czerni i szarościJak dojrzę w klatce jakąś białą, szarą lub czarną plamkę, wtedy wiem na pewno, że namierzyłam któregoś z panów

(Pewnie walczyłby dłużej, gdyby nie odszedł przedwcześnie.)
 (Pewnie walczyłby dłużej, gdyby nie odszedł przedwcześnie.) I jak tu im dogodzić, jak one na siłę nie chcą.
 I jak tu im dogodzić, jak one na siłę nie chcą.  Bardzo mi się podobają rury. Czy nie jest je ciężko myć przez to, że są "karbowane"?
 Bardzo mi się podobają rury. Czy nie jest je ciężko myć przez to, że są "karbowane"? 
  nasz temacik
 nasz temacik Wczoraj dołączyłam do większej klatki mniejszą, tak aby szczuraski miały więcej miejsca. Mam tylko jedno pytanie. Przeglądałam temat "Wasze klatki" i się zdumiałam, jak wiele macie w swoich klatkach! Czy wyposażenie mojej klatki jest zbyt ubogie? (Dopiero dwa dni temu połączyłam tych dwoje, ale atrakcje wprowadziłam, bo dobrze się dogadują):
 Wczoraj dołączyłam do większej klatki mniejszą, tak aby szczuraski miały więcej miejsca. Mam tylko jedno pytanie. Przeglądałam temat "Wasze klatki" i się zdumiałam, jak wiele macie w swoich klatkach! Czy wyposażenie mojej klatki jest zbyt ubogie? (Dopiero dwa dni temu połączyłam tych dwoje, ale atrakcje wprowadziłam, bo dobrze się dogadują):