Dziwne przekrzywienie u ogonka ;(

Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
oluzia21

Dziwne przekrzywienie u ogonka ;(

Post autor: oluzia21 »

Hej .
Mój ogonek jest już w podeszłym wieku 3 lata 7 miesięcy .
Wiem że się starzeje ale ostatnio zaniepokoiła mnie pewna sprawa , otóż moja Lusia jest przekrzywiona w prawo cały tułów ma dziwnie skręcony i przewraca się na bok . Gdy chodzi po łóżku robi parę kroków i przewraca się w prawo , a gdy wkładam ją do klatki po prostu do niej wpada nie trzymając się niczego . O dziwo jest dość żywa chętnie wychodzi :)
Je i pije normalnie .
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Re: Dziwne przekrzywienie u ogonka ;(

Post autor: Paul_Julian »

Idz z nia do weta jak najszybciej ( jutro rano, czyli w czwartek). To najprawdopodobniej cos neurologicznego.Nie mozna z tym czekac i nie ma domowych sposobów. Twoja szczurcia jest juz naprawdę babcią , 3 lata to rzadkość obecnie, a co dopiero ponad 3.5 roku.
Z klatki usuń półeczki i hamaczki, zeby nie spadła z niczego.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
sr-ola

Re: Dziwne przekrzywienie u ogonka ;(

Post autor: sr-ola »

oluzia21, takie objawy oznaczają prawdopodobnie problemy neurologiczne, być może zapalenie mózgu, może problemy z błędnikiem- a tym samym- konieczność wizyty u weterynarza. Bez leków ani rusz.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne / ogół objawów”