 . Więc pojawia się pytanie: jak prawidłowo "prażyć" siano i trociny?
 . Więc pojawia się pytanie: jak prawidłowo "prażyć" siano i trociny?1. W jakiej temperaturze?
2. Jak długo?
3. W czym? (naczynia żaroodporne?)
Jeśli taki temat już był, to przepraszam, ale szukałam (w dziale Karmienie i w tym)
Moderator: Junior Moderator
 
		
		 . Więc pojawia się pytanie: jak prawidłowo "prażyć" siano i trociny?
 . Więc pojawia się pytanie: jak prawidłowo "prażyć" siano i trociny?
 Sianka nie kupuję, więc nie wiem.
  Sianka nie kupuję, więc nie wiem. bo znając moje szczescie to ja przy próbie wyprażenia sianka najprawdopoobniej nie tylko piekarnik,ale całą chałupę z dymem puszczę...
 bo znając moje szczescie to ja przy próbie wyprażenia sianka najprawdopoobniej nie tylko piekarnik,ale całą chałupę z dymem puszczę... 