Satu [8.2008 - 10.04.2009]
Moderator: Junior Moderator
Re: Satu [8.2008 - 10.04.2009]
Szczur, którego widziano daleko od domu to owszem, był Satu, ale nie martwy. Widocznie tylko leżał albo odpoczywał.
Dzisiaj moja mama znalazła Satu leżącego na ogródku, z wzdętym brzuszkiem. Prawdopodobnie najadł się czegoś trującego w polach.
Wrócił do domu.. wrócił do domu a odszedł przedtem tak strasznie daleko.. wszedł do ogrodu i umarł..
Pochowałam go obok Teusia..
Dzisiaj moja mama znalazła Satu leżącego na ogródku, z wzdętym brzuszkiem. Prawdopodobnie najadł się czegoś trującego w polach.
Wrócił do domu.. wrócił do domu a odszedł przedtem tak strasznie daleko.. wszedł do ogrodu i umarł..
Pochowałam go obok Teusia..
- maua_czarna
Powtorze to, co Ci napisalam i tutaj, bo mysle, ze kazdy sie ze mna zgodzi.
Dla mnie to, ze wrocil...powod jest jasny. Dalas mu wszystko, czego potrzebowal. Nie tylko zaspokoilas jego podstawowe potrzeby, ale przede wszystkim walczylas o niego, kiedy pewnie wiele osob by sie poddalo. Tak okazal wdziecznosc.
Dla mnie to, ze wrocil...powod jest jasny. Dalas mu wszystko, czego potrzebowal. Nie tylko zaspokoilas jego podstawowe potrzeby, ale przede wszystkim walczylas o niego, kiedy pewnie wiele osob by sie poddalo. Tak okazal wdziecznosc.
Tak strasznie mi przykro z powodu twojej straty
Satu ,ciesz się słońcem i biegaj razem z innymi ogonkami za TM - już bez lęków i strachu
Dla Satu [']

Satu ,ciesz się słońcem i biegaj razem z innymi ogonkami za TM - już bez lęków i strachu
Dla Satu [']
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Biedne stworzonko...
[*]
[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Zalbi bardzo bardzo mi przykro....
[*] ode mnie i [*] od siostrzyczki Satka
Zalbi trzymaj się i nie obwiniaj, bo tak jak napisała Maua dałaś mu wszystko czego potrzebował.

[*] ode mnie i [*] od siostrzyczki Satka
Zalbi trzymaj się i nie obwiniaj, bo tak jak napisała Maua dałaś mu wszystko czego potrzebował.
- susurrement
co chwilę jakiś ogon mnie zaskakuje.. to tak mądre zwierzęta.. jestem pod ogromnym wrażeniem.
czuł, że odchodzi.. ale chciał usnąć blisko Ciebie.. w swoim Domu.. to naprawdę niesamowite..
[*] na drogę, śliczny..
czuł, że odchodzi.. ale chciał usnąć blisko Ciebie.. w swoim Domu.. to naprawdę niesamowite..
[*] na drogę, śliczny..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Biedny uciekinier, wrócił do Ciebie po pomoc, wiedział gdzie może ją znaleźć.
Lepiej, że odpoczywa z Teusiem a nie gdzieś w rowie.
(*) dla Satka
Lepiej, że odpoczywa z Teusiem a nie gdzieś w rowie.
(*) dla Satka
Jeju...ogonki to takie mądre zwierzątka...
Lepiej, ze Satu zmarł w swoim domu a nie gdzieś w polach...teraz razem z Teusiem i resztą biega po drugiej stronie gdzie nic mu nie zaszkodzi
Dla Satka [*][/b]
Trzymaj się ciepło Zalbi...
Lepiej, ze Satu zmarł w swoim domu a nie gdzieś w polach...teraz razem z Teusiem i resztą biega po drugiej stronie gdzie nic mu nie zaszkodzi

Dla Satka [*][/b]
Trzymaj się ciepło Zalbi...
<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
Zalbi kochanie, przepraszamy, że dopiero teraz, ale nas nie było.
Bardzo, bardzo nam przykro z powodu Satu, aż słów brak i nie wiadomo, co napisać. Żal bardzo, że tak się stało, ale pamiętaj, że wrócił. Wrócił do Domu, do Ciebie. Nie dał po prostu rady. Trzymaj się jakoś. Jesteśmy z Tobą myślami.
Satu dla Ciebie na drogę przez Tęczowy Most światełko, żebyś nie szedł po omacku i samotnie. Żegnaj niebieściaczku. [']
Bardzo, bardzo nam przykro z powodu Satu, aż słów brak i nie wiadomo, co napisać. Żal bardzo, że tak się stało, ale pamiętaj, że wrócił. Wrócił do Domu, do Ciebie. Nie dał po prostu rady. Trzymaj się jakoś. Jesteśmy z Tobą myślami.
Satu dla Ciebie na drogę przez Tęczowy Most światełko, żebyś nie szedł po omacku i samotnie. Żegnaj niebieściaczku. [']
O jej! Satu... Od Twoich siostrzyczek i ode mnie <*> <*> <*>
Tak mi Cię żal...
Tak mi Cię żal...
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
[*] dla Satu
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
niesamowite...
[*] dla Satu, na dalszą drogę...
[*] dla Satu, na dalszą drogę...
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]