Milkusia, szczurkowa.
Moderator: Junior Moderator
Milkusia, szczurkowa.
I znowu. Znowu.. nic nie napiszę. Powiem tylko, że się cieszę.. Bardzo się cieszę. Chociaż ciężkie serce.. Poszła spać. Nic. Tylko poszła spać.
Dla mojej najdzielniejszej, najwspanialszej.. Sama chciałam to zrobić jutro.. Wyprzedziłaś mnie. Dziękuję Ci za wszystko, za te piękne lecz krótkie 3 miesiące.. Kto by się spodziewał? Tak szybko..
Dla mojej najdzielniejszej, najwspanialszej.. Sama chciałam to zrobić jutro.. Wyprzedziłaś mnie. Dziękuję Ci za wszystko, za te piękne lecz krótkie 3 miesiące.. Kto by się spodziewał? Tak szybko..
Re: Milkusia, szczurkowa.
Kolejny
? [*]

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
[*] Milkusia
pięknie odeszła
pięknie odeszła
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Dla dzielnej Milkusi [*]
Zobaczyłam w nowych postach temat i poleciały niecenzuralne słowa, choć łudziłam sie, że to jednak nie Twój temat, Babli...
Miało być przecież dobrze...
Milcia [*]
Miało być przecież dobrze...
Milcia [*]
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
-
Milkusia [']
:-(
:-(
Wiecie.. co? Może..może tak miało być? Choć, przyznam iż mi z tym nie najlepiej. Ale czuję ulgę. Ogromną ulgę.
Dzięki za lampki.
Dzięki za lampki.
jeszcze moja [*] dla Milkusi
- maua_czarna
...i od nas [*] dla Milci
Dla Milkusi, teraz juz nie cierpi <'>...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~