Maluszki Florentynki, Helisia i inne aniołki....
Moderator: Junior Moderator
Maluszki Florentynki, Helisia i inne aniołki....
13 i 14 sierpnia odeszlo 6 maluszkow Florentynki.
Takze Helisia z miotu Dorotki nie miala swojego tematu i inne maluszki , ktore odeszly tuz po urodzeniu , Dla nich wszystkich.....
Pierwszy maluszek odszedl tuz po porodzie, prawdopodobnie byl po prostu slabszy. Pozostałe odeszly w piatek 14 sierpnia. Z jakiegos powodu Florentynka w pierwszej dobie po urodzeniu maluszkow miala problemy z laktacja , nie wychodzila z gniazda usilujac nakarmic swoje dzieci , niestety nie miala dla nich mleka. Poczatkowo uspokajalam sie dochodzacymi z gniazda piskami , dopiero poznej zaniepokoilo mnie, ze mama w ogole nie wychodzi z gniazda . Jak zajrzalam zobaczylam 4 martwe odwodnione maluszki i czesc silniejszych , ktorym jescze udalo się przezyc. Niestety jeden z nich byl juz za slaby aby przypiąc sie do Pelowego cyca odszedl w piatek wieczor mimo mojej proby karmienia go zastepczym pokarmem.
Maluszki , niech po drugiej stronie zaopiekuje sie wami wasza prababcia Czapeczka - rosnijcie tam zdrowo.
Przepraszam , ze niezajrzalam do was wczesniej.
Takze Helisia z miotu Dorotki nie miala swojego tematu i inne maluszki , ktore odeszly tuz po urodzeniu , Dla nich wszystkich.....
Pierwszy maluszek odszedl tuz po porodzie, prawdopodobnie byl po prostu slabszy. Pozostałe odeszly w piatek 14 sierpnia. Z jakiegos powodu Florentynka w pierwszej dobie po urodzeniu maluszkow miala problemy z laktacja , nie wychodzila z gniazda usilujac nakarmic swoje dzieci , niestety nie miala dla nich mleka. Poczatkowo uspokajalam sie dochodzacymi z gniazda piskami , dopiero poznej zaniepokoilo mnie, ze mama w ogole nie wychodzi z gniazda . Jak zajrzalam zobaczylam 4 martwe odwodnione maluszki i czesc silniejszych , ktorym jescze udalo się przezyc. Niestety jeden z nich byl juz za slaby aby przypiąc sie do Pelowego cyca odszedl w piatek wieczor mimo mojej proby karmienia go zastepczym pokarmem.
Maluszki , niech po drugiej stronie zaopiekuje sie wami wasza prababcia Czapeczka - rosnijcie tam zdrowo.
Przepraszam , ze niezajrzalam do was wczesniej.
Re: Maluszki Florentynki, Helisia i inne aniołki....
Dla maluszków [']...
... kolejny pechowy miot
...
... kolejny pechowy miot

Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Dla wszystkich maluszków [*]
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Czapka opiekuj się maluchami!
<'> niech to światełko Was prowadzi Aniołki, jesteście jeszcze tacy maleńcy.
<'> niech to światełko Was prowadzi Aniołki, jesteście jeszcze tacy maleńcy.
Bardzo mi przykro.
Po tamtej stronie będzie wam lepiej

Po tamtej stronie będzie wam lepiej

były ze mną: Snickers, Twix, Ick, Iman, Lenek, Niebieska Świruska
jest ze mną: Benga
jest ze mną: Benga
(*) dla Janiołków..
biedne maleńkie ogonki ...
[*]

[*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- Mucha321
- Kontakt:
Aniołki.. [*] [*] [*]
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

['] dla Aniołeczkow na droge...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
i znów smutno
[*] [/b] to dla was, aniołeczki, żebyście radośnie pobrykały prosto do prababuni i zaznały już tylko dobrego!!!

[*] [/b] to dla was, aniołeczki, żebyście radośnie pobrykały prosto do prababuni i zaznały już tylko dobrego!!!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
No to znowu placze , bo dawno dawno temu , przynajmniej w szczurzej skali gdy male zwierzatka byly dolaczane do stada zawsze Czapeczka brala sie za ich wylizywanie , adoptowala tak dzieci Celi potem dzieci Dorotki , dzieci Eli i Dorotki z drugiego miotu juz nie zdązyla , ale faktycznie moze teraz zadba o dzieci Florentynkowe i Helisię.
na pewno tak będzie, merch, ja w to mocno wierzę; i w ogóle wierzę, że wszystkie nasze odchodzące aniołki mają tam bardzo dobrze, i że się kiedyś z nimi wszystkimi spotkam.....
mój cały babiniec już za TM...
[/size]
[/size]
[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Tak strasznie szkoda jak odchodzi ogonek, jeszcze bardziej jak odchodzi ich kilka i to zdecydowanie przedwcześnie...
Maluszkami na pewno już się zajęły szczurze mamy i jest im dobrze, mam nadzieję, że moją Akirę i Lilkę przyjmą jak swoją.
[*]
Maluszkami na pewno już się zajęły szczurze mamy i jest im dobrze, mam nadzieję, że moją Akirę i Lilkę przyjmą jak swoją.
[*]
<'> Dla Ogoniastych Aniolkow 

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~