Kasza gryczana
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Kasza gryczana
Myslicie ze mozna dac szczurkom gotowana kasze gryczana? Moznaby z czyms ja wymieszac tylko jakos nie wiem z czym...

ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Re: Kasza gryczana
Można, można!
I surową i gotowaną, moje ogony uwielbiają gotowaną, taką jeszcze trochę letnią.

I surową i gotowaną, moje ogony uwielbiają gotowaną, taką jeszcze trochę letnią.
Kaszę gryczaną jak najbardziej.
Z gerberkiem na przykład rozmieszać albo samą uprażoną.

Z gerberkiem na przykład rozmieszać albo samą uprażoną.
Super, dziekuje  to juz im daje
 to juz im daje 

to juz im daje
 to juz im daje 
ze mną: Tequila i Lima :* :*

no ja juz gotujesz to najlepij od razu gotuj z warzywami : marchew , brokul pietruszka, mozesz tez wzucic udko kurczaka. Kasze gryczana mozna dawac tez sucha.

No akurat mi z obiadu zostalo a ze moj chlopak nie lubi jedzenia wyrzucac to stwierdzilam ze moglabym ogonkom dac, wiec zapytalam czy nie ma przeciwwskazan  akurat na gotowanie brokul itd bylo troche za pozno ;]
 akurat na gotowanie brokul itd bylo troche za pozno ;]

akurat na gotowanie brokul itd bylo troche za pozno ;]
 akurat na gotowanie brokul itd bylo troche za pozno ;]ze mną: Tequila i Lima :* :*

Ja też się nad tym zastanawiałam. Chciałam im ugotować ryż, a tu się okazuje że go nie ma a jest kasza gryczana. Lece do komputera zapytać się na forum czy można, a tu ten temat   . Zaraz im ugotuje troszke, tylko warzyw w domu mało
 . Zaraz im ugotuje troszke, tylko warzyw w domu mało 

Dzisiaj kasza gryczana + polane własnym sokiem malinowym  Mniamci
 Mniamci 

Mniamci
 Mniamci 
- szczurolapacz
- Kontakt:
Kasza gryczana, fasola, bób, makaron, ziemniaki, ryz dziki lub afrykański, soja . . . trza diete urozmaicać kluskami lanymi
Nie kupujcie kaszy w torebkach, bo za duzo piachu ma. lepiej na wage prazona albo w folii duza gramature i umyc porzadnie co by uzebienie na starsze lata lepsze miec.
do tego świński kotlet rozbebłany, sarnina, dziczyzna, wołowina, owcze mięso lub z kozic górskich (wszystko pasuje i smacze nak kucharzycha dobrze przyrządzi i zamarynuje mięsiwo).

Nie kupujcie kaszy w torebkach, bo za duzo piachu ma. lepiej na wage prazona albo w folii duza gramature i umyc porzadnie co by uzebienie na starsze lata lepsze miec.
do tego świński kotlet rozbebłany, sarnina, dziczyzna, wołowina, owcze mięso lub z kozic górskich (wszystko pasuje i smacze nak kucharzycha dobrze przyrządzi i zamarynuje mięsiwo).
kasza gryczana jest ostatnio u nas rarytasem, dziewczyny rzucają się na nia.   zdziwiło mnie to, bo ja za nią nie przepadam.
 zdziwiło mnie to, bo ja za nią nie przepadam.  

A jak myślicie, kasza jęczmienna też się nadaje?
A u nas prawdziwym hitem jest namoczona kasza gryczana! Boje się wtedy toczą...

A u nas prawdziwym hitem jest namoczona kasza gryczana! Boje się wtedy toczą...
nadaje sie, lepiej ugotowana i pelnoziarnista znaczy peczak tez mozna z miesem i warzywami ja tak robie zwlaszcza jak mam ciezarna lub karmiaca na stanie