. Nie chciałam już za bardzo zakładać tu konta ze względu na szkołę i brak czasu, ale moja ukochana przyjaciółka namówiła
. Nie chciałam już za bardzo zakładać tu konta ze względu na szkołę i brak czasu, ale moja ukochana przyjaciółka namówiła   
 Więc tak.. jest nas czwórka. Oto graficzny dowód

Tak, to właśnie moje ukochane mordeczki, które codziennie poprawiają mi humor, kiedy wracam zmęczona do domu

Na samej górze Cynamon, pod nim wystający łebek z uszkami Silver, misiowaty dumbiak Misiek i z tyłu czarne śliczności Demcio/Demon.
Demon jest u mnie od dwóch dni. Szczerze mówiąc (żeby nie zapeszać!), ja to mam szczęście do tych pysiolków
 Każde łączenie odbywa się bez żadnych szturchanek, turlanek i tych innych oznaków agresji. Cynamon (Pan Alfa) i Silver (Of course Beta) to rodzeństwo, zaś Misiek i Demon to zupełnie inne rodzinne drzewko
  Każde łączenie odbywa się bez żadnych szturchanek, turlanek i tych innych oznaków agresji. Cynamon (Pan Alfa) i Silver (Of course Beta) to rodzeństwo, zaś Misiek i Demon to zupełnie inne rodzinne drzewko   
 To tak, przedstawiłam siebie i swoją ferajnę, więc kolej na fotki.. <chrup>

dumbo Misiek, obok Silver i czarna mordeczka Demciak.

Cynamooo.

i znalazłam fotkę maleńkiego Silvera :3

a tak się moje gniotki ciskały w lato

heloooooł

/ Cyn, Miś, Silv
 / Cyn, Miś, Silv