Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
no to marudzenie strona pierwsza: zimno jest, padniętam po aerobiku i mnie ramiona bolą. jakiś kretyn zalicytował na mojej aukcji i jeszcze tego samego dnia mu konto zablokowali. poza tym głodna jestem! :?
Szlas taaa tylko mi akurat na tym zalezalo bo jak ktos dostanie sie z tego konkursu do rejonowych to nie musi pisac z dwoch przedmiotwo testu na koniec 3 gim :?
A ciul z tym, sie bede przejmowac.
Ha zycie jest piekne
POSZUKUJE OSOBY KTORA ODBIERZE SZCZURKA Z POCIAGU I GO PRZENOCUJE (wiecej informacji w ssa)
Źle mi bez czekolad, pączków, drożdżówek !!! Ale źle mi też bez starych fajnych ciuchów, w które nie wchodzę :? Zatem marudzę jedząc sałatkę z brokułów, którą i tak jem za późno, bo powinnam o 19 :roll:
Poza tym Cyrus jest zaborczy, broni mnie przed pannami a one go bojkotują i nie pozwalają nawet jeść :shock: Ech...
Matylda, hmm... takie międzyszkolne?! Ja też właśnie mam.... I jutro mam z matematyki. Dzisiaj z polskiego ale tak wyszło i jakoś nie doszłam na wf na 8 przez co nie byłam na konkursie... ZIMNO!
Głowa boli
aaa buuu!
Dyrekcja ZOO ogłasza:
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!
[quote="Layla"]Źle mi bez czekolad, pączków, drożdżówek !!! Ale źle mi też bez starych fajnych ciuchów, w które nie wchodzę Zatem marudzę jedząc sałatkę z brokułów[/quote]
Przynajmniej masz silną wolę- tak wyczuwam Ja po pomyśleniu sobie,że źle mi bez słodyczy nie próbuję zjeść niczego dietetycznego tylko wskakuję w buciory, i w galopach pomykam do sklepu aby z dzikim rechotem wybiec stamtąd dzierżąc w dłoniach coś baaardzo kalorycznego
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Grrr, nienawidzę zapalenia oskrzeli, noo :sciana2:
Tak mnie dusi, że nawet nie mogę mówić bo dostaję zadyszki i sinieję, fuck!
Kiedy to przejdzie, noo?
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
Ja ostatnio też sporo utyłam... przez ten stres na studiach, zaczęłam za dużo jeść.. i za dużo słodkich rzeczy. A porcje to większe od Deirina wcinam :shock:
Nie za bardzo wiem teraz co z tym zrobić, stresu się nie zniweluje, a ja po prostu muszę... w końcu nie zacznę palić, to by było chyba najgorsze rozwiązanie.. Jakieś rady moze ktoś ma...?
Sileas, żuj gumę. Albo cukierki takie fajne były... Dzika róża, szałwia... Przynajmniej zdrowe Albo owoce jedz. FAK. Mi też by się przydało. Co powiecie na osobny temat o dietach i kącik wzajemnego wspierania się w tych jakże ciężkich chwilach?
edit:// fu.k. usunelo? no ok...
Ostatnio zmieniony pn lis 06, 2006 9:50 pm przez Juni, łącznie zmieniany 1 raz.
Dyrekcja ZOO ogłasza:
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!