co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Pleiades
- Kontakt:
RE: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Dzisiaj zaserwowałam kanapkę z chleba pełnoziarnistego z masełkiem, kawałkiem jajka na twardo, posmarowanego twarożkiem, z plasterkiem ogórka i pomidora Po prostu podzieliłam się swoim śniadankiem
Pleiades & zwierzyniec
Winogrona i jogurcik,az sie uszy trzesly
Ostatnio zmieniony pt kwie 27, 2007 6:08 pm przez Tośka, łącznie zmieniany 1 raz.
Kaszka manna i gotowany ziemniaczek. Panowie byli bardzo zadowoleni. Na deser, rzecz jasna, dropsiki.
Cum tacent, clamant.
Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek
Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek
gotowana soczewica z utartymi warzywami (marchewka, pietruszka, seler, buraczek) taka breja z tego wyszła, że strach było na to patrzeć, ale smakowało ogoniastym
A tak po za tym 2 starsze panny (mamuśki) zafundowały sobie, na spacerku po dworze, listki mleczu ( odgonić ich nie można było od tego chwastu)
A tak po za tym 2 starsze panny (mamuśki) zafundowały sobie, na spacerku po dworze, listki mleczu ( odgonić ich nie można było od tego chwastu)
JESTEM KOBIETĄ
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
Kawałek pasztetu i kawałek kiełbaski - ach te szczury... moje to mięsożercy:PP
ja mojej dzis zaserwowałam 2 listki mleczy, rzodkiewkę, kawałek kotleta i owsiankę.
-
Ja dziś mojemu małem zaserwowałam kawałek sera, chrupki, suchą karme, dropsy jogurtowe i budyń
Dzisiaj Zenek dostał mieszankę.
Kolbę,kilka płatków Cruncy i kawałek jabłka.
Kolbę,kilka płatków Cruncy i kawałek jabłka.
Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)
7818944:-)
kasza "3 zboża" czyli mieszanka ryżu, kaszy gryczanej i kaszy jęczmiennej, gotowana z odrobiną mięska i marchewki. mała szczypta tymianku, mała szczypta majeranku i troszkę zmielonego czosnku. do tego dołożone pół słoiczka gerberka jarzynowo - indyczego. szczury usiadły wianuszkiem przy miseczce i wcinają mają od tego gerberka całkiem żółte rączki
ten się nie myli, kto nic nie robi
A ja moim:
ogórek, pomidor, sałata, płatki owsiane, twarożek, jogurt, szynka, ser żółty, burak, marchew, a na deser trochę budyniu
Wyczyściły miseczki, aż miło się patrzy, a Wacuch taki szczęśliwy, bo był brudny od buraka .
ogórek, pomidor, sałata, płatki owsiane, twarożek, jogurt, szynka, ser żółty, burak, marchew, a na deser trochę budyniu
Wyczyściły miseczki, aż miło się patrzy, a Wacuch taki szczęśliwy, bo był brudny od buraka .
Maciuś [*] dożył zaledwie 2 lat...
Guci[*] dożył niecałych 9 miesięcy...
Guci[*] dożył niecałych 9 miesięcy...
Dziś chrupiemy:
sałata, ogórek, ryz preparowany, Megane, chrupki buraczane, ziarenka, orzeszki ziemne, suchy chlebek, wieczorem będzie po kawałeczeku surowej piersi z kurczaka i po dropsie jogurtowym.
sałata, ogórek, ryz preparowany, Megane, chrupki buraczane, ziarenka, orzeszki ziemne, suchy chlebek, wieczorem będzie po kawałeczeku surowej piersi z kurczaka i po dropsie jogurtowym.
Moje smrodziuszki: Ezri, Odo, Vic
Merry['], Łaciatka['], Pysia['], Mała['], Megi['], Oksanka [']
Merry['], Łaciatka['], Pysia['], Mała['], Megi['], Oksanka [']
Taka fajna mieszanka różnych karm, kolba, jakiś kawałek owoca, albo warzywka no i woda. Jak znajdę w lodówce i mama się nie kapnie to dam jej kawałek mięska, albo serka.:hoprat: Powiedzmy, że mama nie pochwala dawania jej szynki...
[attachment=523]
[attachment=523]
Pozdrawiają:
Szczurzyca Kathe,
Kotki Bastet i Sachmet
oraz
Pies Filip
(no i ja:))
Szczurzyca Kathe,
Kotki Bastet i Sachmet
oraz
Pies Filip
(no i ja:))
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: RE: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Dzisiaj moje lokatorki (stałe i tymczasowa) dostały marchew i kukurydzę. Wieczorem dostaną miseczkę suchej karmy.
- Nikitka_219
Re: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Jako że skończył się XtraVital ,chłopaki dziś w ogóle ziarna nie dostały.W zamian dałam im jabłko suszone zuzali,sałatę,mają kolbę,a zaraz dostaną ryż
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Re: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
U mnie dziś był ziemniaczek gotowany (nasz smakołyk ) no i tak jak zwykle sucha karma. Poza tym dostały jako smakołyk suszonego bananka i po dropsiku.