Kawowy miot Mokaty
Moderator: Junior Moderator
Re: Kawowy miot Mokaty
Może akurat drugi pan będzie jaśniał tak jak moja Milka Ona zbrązowiała zamiast jaśnieć jasne ma tylko na skroniach i nad ogonem, reszta to pojedyncze jasne włoski A jej brat, Rafiki, jest prawie biały
Są jacyś chętni poza Justyną na chłopców?
Są jacyś chętni poza Justyną na chłopców?
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Narazie nie, jedna dziewczyna namawia na samcow rodzicow
Dokładnie, to ja namawiam . Jakoś kiepsko mi idzie, bo moja mama jest wybitnym zapachowcem i ma argumenty na które mi brak kontra argumentów . Ostatnio jej ulubionym powiedzeniem jest to że dwie samiczki chomików śmierdziały mniej niż jeden samiec .Shortusia pisze:Narazie nie, jedna dziewczyna namawia na samcow rodzicow
A maleństwa są takie kochane...
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Samce mają specyficzny zapach, ale jak się często (czyli co 5 dni) sprząta w klatkach i myje klatki i daje dobrą podściółkę, to nic a nic nie śmierdzi .
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek
Za TM: 88 szczurzych duszyczek
igig, ja sie zgadzam z Niną...
i moim zdaniem chłopcy są fajniejsi =)
a wszystko zalezy od sprzatania
i moim zdaniem chłopcy są fajniejsi =)
a wszystko zalezy od sprzatania
Piszę raz jeszcze z tym samym pytaniem, czy załapię się jeszcze na Panienki czy nie? Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
Kroppa napisałam Ci Prywatną wiadomość... Tak jest możliwosc adopcji dziewczynek, ale zastanow sie czy bys nie chciala chlopakow bo mam ich ze tak powiem w nadmiarze i pytalam sie jak sie nazywasz b moze Cie znam
hm... wiadomość do mnie nie dotarła, trudno. A co do panów..... chyba jakoś niekoniecznie, przyzwyczaiłam się do pań, poz tym wyjątkowo mi psują efekt wizualny narządy dorosłych panów . Nic nie poradzę. A nie chciałabym ich niepotrzebnie skazywać na kastrację.
kroppa, ale skoro nie masz jeszcze szczurów, to mozesz wziąć chłopców. Na dziewczynki jest dużo chętnych, a są tylko 3.
Shortusia, masz pw
Shortusia, masz pw
Zalbi, czytamy ze zrozumieniem. Nie chcę chłopców.
Moja mama powiedziała że nie zniesie już żadnego samca pod naszym dachem , zwłąszcza po tym jak przeczytała w jakieś gazecie że szczury płci męskiej pachną o wiele bardziej intensywnie i jedynym wyjściem jest kastracja. ,,Albo samice albo nic'' - to jej słowa . Z wiązku z tym, zastanawiam się czy jest dla mnie jeszcze jakaś szansa czy mam szukać dalej?
Jak tam maluszki? Widać już kolory?
Może jakieś fotki
Może jakieś fotki
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Niestety musieliśmy pożegnać jednego z dwóch najmniejszych szczurzych panów ;( Padł z głodu Jego małe ciałko przestało się ruszać.. leżał bezwładnie... ;( Nie dane mu było uwidzieć świat... Był taki śliczny... Boje się, że kolejnego małego pana może to też spotkać ;(