[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: [Klatka] - Wasze klatki
Hmm plany ulegly pewnej zmianie, poniewaz zastanawiamy sie z mezem nad adopcja jeszcze 2 szczurkow i pytanie czy klatki, do ktorych linki podalam wczesniej nadaja sie dla 4 samcow?
Przelicz objętość, na każdego szczura powinno przypadać ok. 0,06 m^3
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
moim zdaniem pierwsza i ostatnia sie nie nadaja. trzecia tez nie za bardzo. ale druga za to akurat:):)
Jakie wymiary ma ta klatka? Tak z ciekawości pytam :] Aa i te drewniane podesty wymień jak najprędzej bo będą gniły i śmierdziały od siuśków.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
Zdecydowalam w koncu, ze kupie "lotnie" chyba nawet taka jaka ma klimejszon. Jak szalec to szalec:)
Dusiaczek - to szynszylówka, 70x40x70.
Zastanawiałam się właśnie, co z tymi pięterkami zrobić, czy potraktować pokostem, lub czymś podobnym, czy zainwestować w ferplastowe półeczki.
Zastanawiałam się właśnie, co z tymi pięterkami zrobić, czy potraktować pokostem, lub czymś podobnym, czy zainwestować w ferplastowe półeczki.
ja mam drewniane poleczki i tragedii nie ma bo chlopaki nie leja na polki wolą na hamak
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Zorlis pisze:Dusiaczek - to szynszylówka, 70x40x70.
Zapytałam bo w porównaniu do ciurów wygląda na małą
Co do półeczek to ja właśnie poluję na plastikowe tacki do krojenia ze "ściankami", tanie i dobrze się sprawują z tego co czytałam A widziałam gdzieś ostatnio takie z 2cm ściankami, myślę że to najlepsze wyjście
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
ja zaimpregnowałam swoje półki i jak na razie od jakichś 4/5 miesięcy mają się dobrze:)
więc nie widzę od razu potrzeby ich wymiany.
więc nie widzę od razu potrzeby ich wymiany.
Tower obecnie. Mieszkanie ośmiu bab:
Klatka Kropka, dla niego i tak może istnieć tylko hamak i rura a wiele czasu spędza luzem
Klatka Kropka, dla niego i tak może istnieć tylko hamak i rura a wiele czasu spędza luzem
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Tak się naoglądałam tych wszystkich Waszych klatek, że wygrzebałam starą mniejszą i łącze dwie
Szukam TRASPORTU TYCHY-> SZCZECIN dla dwóch samiczek, pierwsza połowa marca. PILNE!
Za tęczowym mostem --> Tosia, Zosia, Kama, Nela, Luka (23.02.07), Duduś (18.08.07-20.08.08), Alusik (29.11.08), Dyziaczek (05.04.07 - 01.09.09)
Za tęczowym mostem --> Tosia, Zosia, Kama, Nela, Luka (23.02.07), Duduś (18.08.07-20.08.08), Alusik (29.11.08), Dyziaczek (05.04.07 - 01.09.09)
zocha super klaciocha
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
zocha,prześwietne hamaczki