czy nie lubicie czegos co wszyscy lubia?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: czy nie lubicie czegos co wszyscy lubia?
Nie lubię nagrzanego miejsca w tramwaju, ciepłej myszki po kimś, ogrzanej deski sedesowej - obrzydza mnie to
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Nie lubię jak ktoś rusza mojego laptopa
Nie lubię jak ktoś podejmuje decyzje za mnie
Nie lubię świnek morskich.
Nie lubię jak ktoś podejmuje decyzje za mnie
Nie lubię świnek morskich.
- zuzka-buzka
Nie lubię placków - a to lubią wszyscy!
xd
xd
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
- zuzka-buzka
No i zapomniałam dodać, że wszystko jem z maggi - łącznie z kluskami na parze, jajecznicą, pierogami itp. itd
Uwielbiam ! masło orzechowe z ogórkiem konserwowym - ale masło orzechowe, nie nutellę.
Niedobrze mi od żelów pod prysznic/odżywek/jogurtów o smaku/zapachu truskawkowym. Wszystko co truskawkowe mnie odrzuca oprócz samych truskawek - uwielbiam je.
Uwielbiam ! masło orzechowe z ogórkiem konserwowym - ale masło orzechowe, nie nutellę.
Niedobrze mi od żelów pod prysznic/odżywek/jogurtów o smaku/zapachu truskawkowym. Wszystko co truskawkowe mnie odrzuca oprócz samych truskawek - uwielbiam je.
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
NIenawidze placków ziemniaczanych, za to uwielbiam ziemniaki pod kazda inna postacia
oraz nienawidze czegoś malinowego/truskawkowego/poziomkowego ,ale maliny/tuskawki/poziomki jako owoce moge zjesc
oraz nienawidze czegoś malinowego/truskawkowego/poziomkowego ,ale maliny/tuskawki/poziomki jako owoce moge zjesc
'- Przepraszam, hmm, ma pan banana w uchu.
- Przykro mi, ale nie wiem, o co panu chodzi.
- Ma pan banana w uchu!
- Głośniej, proszę, bo mam banana w uchu! '
Przebudzenie.
- Przykro mi, ale nie wiem, o co panu chodzi.
- Ma pan banana w uchu!
- Głośniej, proszę, bo mam banana w uchu! '
Przebudzenie.
Nie lubię:
*coli i innych napojów gazowanych (nie wezmę do ust nawet wody gazowanej)
*ostrych przypraw, skrzydełek chipsów (najlepsze jest to, że tego wszystkiego nie lubię tylko Lay's Strong mogę pożerać godzinami
* żelek
* ryb
*chodzić do tzw. krain zabaw dla dzieci, mimo, że mam ponad 14 lat i ledwo się w tym mieszczę ( i jeszcze mnie wpuszczają )
Uwielbiam:
*makaron z szynką (i ze wszystkim innym-ubóstwiam makaron )
*opiekany (koniecznie!) chleb z kucharkiem/wegetą
*coli i innych napojów gazowanych (nie wezmę do ust nawet wody gazowanej)
*ostrych przypraw, skrzydełek chipsów (najlepsze jest to, że tego wszystkiego nie lubię tylko Lay's Strong mogę pożerać godzinami
* żelek
* ryb
*chodzić do tzw. krain zabaw dla dzieci, mimo, że mam ponad 14 lat i ledwo się w tym mieszczę ( i jeszcze mnie wpuszczają )
Uwielbiam:
*makaron z szynką (i ze wszystkim innym-ubóstwiam makaron )
*opiekany (koniecznie!) chleb z kucharkiem/wegetą
Antek, Kapsel i Sznurek po drugiej stronie tęczy... (*) (*) (*)
http://marzycielskapoczta.pl/
ammy88 - jesteś nieoceniona!
http://marzycielskapoczta.pl/
ammy88 - jesteś nieoceniona!
Nie lubię soku porzeczkowego, wiecznie smakuje dla mnie wódką
Nie lubię kociar, które to sprzedadzą dom byle by kotki nakarmić -.-
Nie lubię szpanerów
Nie lubię gdy ktoś ocenia mnie po wyglądzie.
Nie lubię kociar, które to sprzedadzą dom byle by kotki nakarmić -.-
Nie lubię szpanerów
Nie lubię gdy ktoś ocenia mnie po wyglądzie.
Nie cierpię :
- keczupu
-chipsów
- gum miętowych
- porzeczek/ soków porzeczkowych
- ananasów
- wiśni
- nie lubię się malować
- słit foci xd
- nauczycieli, których kocha cała szkoła, bo nic nie robią na lekcji i stawiają same szóstki i piątki za nic
- mięsa
- ziemniaków/frytek
- chomików
- spódniczek
- słodyczy/kosmetyków/pisaków arbuzowych (samego arbuza zjem)
- tłustych potraw
- fast foodów
Uwielbiam :
- cytrynę (bez skórki)
- baardzo mocną herbatę bez dodatków
- bigos na chlebie (taką kanapkę xd )
- warzywa/sałatki bez soli/pieprzu
- keczupu
-chipsów
- gum miętowych
- porzeczek/ soków porzeczkowych
- ananasów
- wiśni
- nie lubię się malować
- słit foci xd
- nauczycieli, których kocha cała szkoła, bo nic nie robią na lekcji i stawiają same szóstki i piątki za nic
- mięsa
- ziemniaków/frytek
- chomików
- spódniczek
- słodyczy/kosmetyków/pisaków arbuzowych (samego arbuza zjem)
- tłustych potraw
- fast foodów
Uwielbiam :
- cytrynę (bez skórki)
- baardzo mocną herbatę bez dodatków
- bigos na chlebie (taką kanapkę xd )
- warzywa/sałatki bez soli/pieprzu
Zaszczurzona o__O
Nie lubię,wręcz nie cierpię:
-wody
-napoi gazowanych (wypiję w OSTATECZNOŚCI)
-glonów w jeziorze (nie wejdę już do wody wtedy)
-kawy
-plastików, głupich, nadętych dziuń, które myślą, że są najwspanialsze
-osób, które twierdzą, że miejscem szczura jest kanalizacja, bądź popiera tępienie ogonów
-ludzi, którzy są z natury wredni i zarzucają innym coś, co sami zaczęli,zepsuli
-wody
-glonów w jeziorze (nie wejdę już do wody wtedy)
-kawy
-plastików, głupich, nadętych dziuń, które myślą, że są najwspanialsze
-osób, które twierdzą, że miejscem szczura jest kanalizacja, bądź popiera tępienie ogonów
-ludzi, którzy są z natury wredni i zarzucają innym coś, co sami zaczęli,zepsuli
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Do zobaczenia Skarby moje...
To co Ty pijesz?Kluska123 pisze:Nie lubię,wręcz nie cierpię:
-wody
-kawy
Poza tym temat brzmi "czy nie lubicie czegoś, co WSZYSCY LUBIĄ"
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Mictlan pisze: Nie lubię kociar, które to sprzedadzą dom byle by kotki nakarmić -.-
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
a ja uwielbiam od dziecka wcinac surowe kotlety obojetnie jakie z poledwicy ze shabowego czy z piersi kurczaka byle w jajku i bułce tartej jak bylam mala musialam podkradac teraz tylko mamuska albo babcia krzywo na mnie patrzy albo mowi o chorobach jednak ja nie moge sie powstrzymac jak widze surowego kotleta
Ja też uwielbiam surowe mięso .. Jak gotuje to zawsze podjadam. Więc to nie takie wyjątkowe ...a ja uwielbiam od dziecka wcinac surowe kotlety obojetnie jakie z poledwicy ze shabowego czy z piersi kurczaka byle w jajku i bułce tartej jak bylam mala musialam podkradac teraz tylko mamuska albo babcia krzywo na mnie patrzy albo mowi o chorobach jednak ja nie moge sie powstrzymac jak widze surowego kotleta
Jak byłam mała, zamiast gryzaka często mieliłam kawałek surowego boczku ( ponoć ). Moja mama też tak lubi jeść, więc pewnie przez nią mi takie mięsko smakuje.
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
A ja nie lubię czekolady .
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
A ja uwielbiam Laysy zielona cebulka z lodami śmietankowymi, mniam
Carly Przylepka Chico
Rajka, Sky , Łatka, Pulpi
Rajka, Sky , Łatka, Pulpi