co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Kaszka kuskus, tarte jabłuszko, otręby, płatki owsiane i orzechy. Zżarły orzechy z wierzchu, kaszka z jabłkiem smętnie czeka na swoją kolej.
U nas dzisiaj na obiad dziewczyny dostały to samo, co my, czyli rybka na parze + ziemniaki, też na parze Jeszcze ziemniaków nie dostały a ryba z klatki już zniknęła
U nas dzisiaj makaron farfalle z jogurtem naturalnym, domowa pasta rybna, rzodkiewka i szczypiorek.
U nas dzisiaj ogórek, płatki z otrębami i przed chwilą gotowany makaron, nasz nowy hicior
Ze mną: Jodie, Zoey
_________________________________________________________________________________________________________
[*] Mary Jane
[*] Effy
_________________________________________________________________________________________________________
[*] Mary Jane
[*] Effy
Zupka warzywna z kalafiorem, brokułem i kurczakiem. Ale Klusce i tak lepiej smakowała z mojego talerza
Jeszcze ogórek czeka
Jeszcze ogórek czeka
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
U nas dzisiaj na kolacyjkę, żeby im wynagrodzić mój chwilowy niedobór czasu makaron z białym serem z twarożkiem i pomidorkiem Jutro będzie pomidorówka i wołowina gotowana:)
Nasze ogonki : PomyLuna, Elwirka, Lucyna, Stefa, Kryśka, Budda i Ninja.
za TM: Laura ;( dołączyła Melka ;( i Tosia ;(, a teraz Franusia...
za TM: Laura ;( dołączyła Melka ;( i Tosia ;(, a teraz Franusia...
Moje maluszki dostały bananka
Ze mną: Drey, Mały
rolada z dzika:D
nasz temat http://www.szczury.org/viewtopic.php?f= ... 3&start=45
Ze mna PUszysława NÓzia Rózia KOko i LOko
Mysia kochana, Loko (Sucharek) mój [*]
Ze mna PUszysława NÓzia Rózia KOko i LOko
Mysia kochana, Loko (Sucharek) mój [*]
Banana zaserwowałam, ale Klucha z Czarną poglumały po kawałku i więcej nie chciały, a maluchy w ogóle odwróciły mordki z niesmakiem. Coś owoce nie mają u nas wzięcia... za to dziś wymendziły mojego wieśniaka, tak to se przy nich można kolację pojeść...
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
U nas dzisiaj króluje arbuz I gerberek, wyjątkowo im kupiłam i wyjątkowo im posmakował (kiedyś nie tknęły)
Dodatkowo strasznie podrapały mi rękę chcąc się po niej wspiąć po ciastko
Dodatkowo strasznie podrapały mi rękę chcąc się po niej wspiąć po ciastko
Gerberek, ryżyk, jabłuszko
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
mieszanka , pół wafla ryżowego , kalafior ; )
a na obiadek będzie chyba ziemniak,brokuł i potarty ogórek ; )
a na obiadek będzie chyba ziemniak,brokuł i potarty ogórek ; )
na podwieczorek może makaron ?
Sam olej???
U nas dzisiaj kopytka ze szpinakiem i brokuły.
U nas dzisiaj kopytka ze szpinakiem i brokuły.
Oliwa to tak, ale olej?