futrzaste momenty
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: futrzaste momenty
Co tam, saszenko, u Was? wszystko nadal w porządku mam nadzieję?
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
A dziękujemy Stado w porządku, Gaba w porządku - w piątek idziemy zdejmować szwy Nie wygryzła, nie rozdrapała, grzeczna i śliczna
Natomiast przygarnęłam dwie bidy od Margot (gdzieś tam jest ich wątek), i ehhh... później o nich napiszę, bo już siły nie mam i czasu trochę
Natomiast przygarnęłam dwie bidy od Margot (gdzieś tam jest ich wątek), i ehhh... później o nich napiszę, bo już siły nie mam i czasu trochę
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
A wystarczył jeden tymczas..
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Nono Krochmalini już wyjechał i już gryzie swoją nową mamusię
A te bidy... normalnie kupka nieszczęścia. Miało być tylko dt, ale mamy wszoły, niesprawne kończyny i skrajne niedożywienie, więc no... nie oddam ich - proste, nie...
A te bidy... normalnie kupka nieszczęścia. Miało być tylko dt, ale mamy wszoły, niesprawne kończyny i skrajne niedożywienie, więc no... nie oddam ich - proste, nie...
saszenka
To panie czy panowie? Może coś dopomogę?
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
To ten wątek http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=40509
Idzie ku lepszemu. Pomocy będę ewentualnie potrzebować w sprzedaży swojej nerki na czarnym rynku, żeby było na leczenie
Idzie ku lepszemu. Pomocy będę ewentualnie potrzebować w sprzedaży swojej nerki na czarnym rynku, żeby było na leczenie
saszenka
A tak w ogóle...
Uprzedzałam, że to zdjęcie wywołuje GMR!
Suma sumarum... wszystko przeze mnie...
Uprzedzałam, że to zdjęcie wywołuje GMR!
Arau pisze:
Minister zdrowia ostrzega! Zbyt długie wpatrywanie się w powyższe zdjęcie może wywołać objawy niepożądane, takie jak niekontrolowane westchnięcia, ślinotok, całowanie i głaskanie monitora, a w dalszym stadium niekontrolowane piski małej rozradowanej dziewczynki i nagłą potrzebę wycałowania szczurów, i może doprowadzić do zespołu GMR!
saszenka pisze:ło boziu... u mnie objawy wystąpiły już po paru sekundach... nie ma dla mnie ratunku... aaaa! chcę więcej!!!
Suma sumarum... wszystko przeze mnie...
[klik!]
Za tęczowym mostem...
No to już wiem, kto będzie przychodził kupy nam wybieraćArau pisze:Suma sumarum... wszystko przeze mnie...
saszenka
Moje dwa wyrabiają normę za sześć, już mam wprawęsaszenka pisze:No to już wiem, kto będzie przychodził kupy nam wybieraćArau pisze:Suma sumarum... wszystko przeze mnie...
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Dziewczyny dostały dziś antybiotyk w zastrzyku, bo trochę zaczęły pokichiwać. Poza tym jest coraz lepiej Pojawia się także trochę ciałka na tych biednych kosteczkach Wszystkie żywe robale odpadły, futerko zrobiło się puszyste i czyste, za tydzień kolejna dawka na to, co jeszcze może się wykluć. Łapki też jakby sprawniejsze, Luśka zaczęła używać drugiej rączki i już nawet dokonała próby ucieczki Jest bardzo miziasta i chce koniecznie do człowieka. Lilka jest bardziej samodzielna i raczej nie lubi, gdy się ją dotyka, ale agresji nie ma. Nawet nie przyjdzie im do głowy, że mogłyby ugryźć. Dzielne, kochane pełzaczki
Moje baby chyba mają lekkiego focha Oczywiście panikuję w związku z tymi wszołami i nie dość, że sama się ciągle drapię to postanowiłam obejrzeć dokładnie stado (jakby w ogóle coś miało widać po dwóch dniach ). Ale to wszystko przez Gytię, bo się podrapała. No to obejrzałam. Efekt jest taki, że mam sznyty na nadgarstkach, ramionach, dekolcie, brzuchu i plecach. Chciałaś - to masz
Gabers chyba wyjęła jedną szew Ale tak ją zaszyli (z 7 szwów tam jest!), że nic się nie dzieje (i oczywiście już wylałam swe żale pani dr, uprzedzając, że skoro sama tak zaszyła to sama będzie szczura trzymać przy zdejmowaniu )
Moje baby chyba mają lekkiego focha Oczywiście panikuję w związku z tymi wszołami i nie dość, że sama się ciągle drapię to postanowiłam obejrzeć dokładnie stado (jakby w ogóle coś miało widać po dwóch dniach ). Ale to wszystko przez Gytię, bo się podrapała. No to obejrzałam. Efekt jest taki, że mam sznyty na nadgarstkach, ramionach, dekolcie, brzuchu i plecach. Chciałaś - to masz
Gabers chyba wyjęła jedną szew Ale tak ją zaszyli (z 7 szwów tam jest!), że nic się nie dzieje (i oczywiście już wylałam swe żale pani dr, uprzedzając, że skoro sama tak zaszyła to sama będzie szczura trzymać przy zdejmowaniu )
saszenka
Przedstawiam Wam
Lusia
Lila
Dziś wyglądają już o niebo lepiej, niż w sobotę, jak do mnie trafiły. A nawet o 7 nieb (nieb? tak się mówi? )
Lusia
Lila
Dziś wyglądają już o niebo lepiej, niż w sobotę, jak do mnie trafiły. A nawet o 7 nieb (nieb? tak się mówi? )
saszenka
- margot1408
Wyglądają jak inne szczury . Super, że zostają u Ciebie. Liczę na duuużo zdjęć (w niecałe 2 dni Lusia zdążyła owinąć mnie wokół pazurka... )
[/color]
[*] Sonia, Maksiu, Frideluch, Lotka, 3N: Nessie-Serdelek, Maleństwo, TurboNorka - mój prosiaczek i dwie szare śliczności: Uszatka i Puchatka, Rudasek, Myszorek[/b]
[*] Sonia, Maksiu, Frideluch, Lotka, 3N: Nessie-Serdelek, Maleństwo, TurboNorka - mój prosiaczek i dwie szare śliczności: Uszatka i Puchatka, Rudasek, Myszorek[/b]
Lusia robi się już mięciutka Lilka gorzej, nadal sterczy jej miednica i wszystkie pozostałe kości. Jutro idziemy na kolejną wizytę...
Gabers natomiast wzięła sobie do serca radę "jak Ci się nudzi to się rozbierz i pilnuj ubrania". Od wczorajszego wieczora, co pół godziny wyciąga szmatki z domku, siedzi na nich, układa, trzepie, po czym z powrotem zaciąga do domku. I tak non stop
Gabers natomiast wzięła sobie do serca radę "jak Ci się nudzi to się rozbierz i pilnuj ubrania". Od wczorajszego wieczora, co pół godziny wyciąga szmatki z domku, siedzi na nich, układa, trzepie, po czym z powrotem zaciąga do domku. I tak non stop
saszenka
pańskie oko SZCZURA tuczy
nasz temat http://www.szczury.org/viewtopic.php?f= ... 3&start=45
Ze mna PUszysława NÓzia Rózia KOko i LOko
Mysia kochana, Loko (Sucharek) mój [*]
Ze mna PUszysława NÓzia Rózia KOko i LOko
Mysia kochana, Loko (Sucharek) mój [*]
Rosną w oczach. A wczoraj znalazłam Luśkę, tego pełzaka małego, pod sufitem klatki
Oto Lila:
i Lusia:
A Gaberson wyciągnęła sobie drugiego szwa! Może do soboty pozbędzie się wszystkich...
Oto Lila:
i Lusia:
A Gaberson wyciągnęła sobie drugiego szwa! Może do soboty pozbędzie się wszystkich...
saszenka