Siema
tu Jake a oto zdjęcia moich pupili
Szczurzycza Liczi - ma ona około roku, lubi suszone banany i spanie w hamaczku i kocha swój drewniany domek :3
Szczurzyca Perełka - ma jakieś 10 miesięcy i była kupiona po Liczi lecz ona sprawuje władze , najbardziej lubi płatki zbożowe (Corn Flakes), śpi w hamaczku oraz lubi gonić mojego kota kiedy ten bawi sie w obserwatora xD. i atakuje Dawidka kiedy ten podejdzie zbyt blisko klatki, trzy dni temu udziabała go w ucho :O
Odwieczny wróg szczurów czyli kot Dawidek - ma jakieś dwa lata i został wzięty ze schroniska a dokładnie z kociej chatki. Lubi biegać za kulką z papieru, duuuuuużo jeść, przychodzi do ludzi i mruczy siedząc na kolanach :3
A oto kilka zdjęć moich szczurów ze szczurem o imieniu Marlenka użytkownika Klima ^^
No i trzy zdjęcia samych moich szczurów
Wiem że dużo tego ale może mi wybaczycie przeglądając te (mam nadzieje) spoczko zdjęcia
Oto moje slodziaki :3
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Oto moje slodziaki :3
Keep calm and love rats :3
Re: Oto moje slodziaki :3
ślicznoootki ^^ Ale Dawidek ... zabieram!
Re: Oto moje slodziaki :3
Chcesz być cała w sierści ? Już miałam z nim styczność, kot bardzo fajny, ale sierść to wszędzie lata, haha xD.