A więc tydzień temu wykastrowałam moje 2 szczurki. Weterynarz kazał mi jako ściółke dać ręczniki papierowe. Jeden z moich szczurków zaczął budować gniazda. Jaka jest tego przyczyna i dlaczego tak robi?
Dzięki za wszystkie odpowiedzi
Samiec szczura buduje gniazdo
Moderator: Junior Moderator
Re: Samiec szczura buduje gniazdo
Robi sobie pewnie wygodne posłanie, to nic dziwnego
P.S. Zamiast ręczników, ja używam podkładów higienicznych z apteki, dużo lepiej w moim przypadku się sprawują po operacjach.
P.S. Zamiast ręczników, ja używam podkładów higienicznych z apteki, dużo lepiej w moim przypadku się sprawują po operacjach.
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
-
Przede wszystkim wchłaniają mocz, a oprócz tego są przyjemne w dotyku dla dupek po operacji i łatwo się je sprząta - zwija i wyrzuca.noovaa pisze:P.S. Zamiast ręczników, ja używam podkładów higienicznych z apteki, dużo lepiej w moim przypadku się sprawują po operacjach.
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
-
Dzięki za radę z tymi podkładami , naprawdę dobrze wchłaniają mocz i szczurki ich nie gryząnoovaa pisze:Robi sobie pewnie wygodne posłanie, to nic dziwnego