Stadko aneczkii
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Stadko aneczkii
No nie takie maleństwo z niej było. Może to głupio zabrzmi, ale nie myślałam, że jestem do niej aż tak przywiązana. Adoptowałam ją kiedy była dorosła i do końca nie udało nam się zaprzyjaźnić. Gryzła, musiałam uważać kiedy wkładałam rękę do klatki. Próbowałam ją przekonać do siebie długi czas, w końcu dałam sobie spokój. Zapewniłam jej miejsce w stadku i wszystko inne, czego potrzebowała. Jednak przykro mi i smutno, że odeszła...
- szczurzyca.
- Kontakt:
Binia [*] kurcze, miałam nadzieję, że nic jej nie będzie trzymaj się!
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Ja także przeżyłem śmierć niejednego zwierzaczka, Aniu, więc wiem, czym jest ból po utracie.
Jedyne, co mogę Ci poradzić, to trzymaj się i skup się na tych lalkach, które masz w swojej opiece, i które niewątpliwie wciąż Cię kochają.
Pozdrawiam serdecznie,
Nathan
Jedyne, co mogę Ci poradzić, to trzymaj się i skup się na tych lalkach, które masz w swojej opiece, i które niewątpliwie wciąż Cię kochają.
Pozdrawiam serdecznie,
Nathan
Ze mną: Marysia, Bolek oraz Pysiek.
Cypisku z Niuniuś, na zawsze zostaniecie w naszej pamięci! Buziaki, Skarbunie, śpijcie spokojnie. [*] [/b]
Cypisku z Niuniuś, na zawsze zostaniecie w naszej pamięci! Buziaki, Skarbunie, śpijcie spokojnie. [*] [/b]
Dziękuję Nathan Opieka nad dwoma stadami (moim i tymczasówkami) zajmuje mi tyle czasu, że zmuszona jestem koncentrować się na nich
Wiem coś o tym, bo odchowałem "tylko" dziesiąteczkę.
Oj, dały mi w kość, choć "co do ich liczby" nie czuję się rekordzistą.
Pozdrawiam,
Nathan
Oj, dały mi w kość, choć "co do ich liczby" nie czuję się rekordzistą.
Pozdrawiam,
Nathan
Ze mną: Marysia, Bolek oraz Pysiek.
Co słychać w stadku? Coś tak cichutko...
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
Cichutko, cichutko, bo ostatnio brakuje mi czasu na wszystko
Stadko właśnie przechodzi czas przeziębień, choroba dopadła trzy dziewczynki - Belę, Abusię i Ruby
Podajemy im od kilku dni enro z witaminkami, u dwóch prawie nie ma śladu choroby, za to Ruby zachorowała z dnia na dzień i niestety najmocniej, więc jest poprawa, ale powolna i choroba jeszcze się trzyma biedaczki. Po świętach jedziemy na kontrolę, mam nadzieję, że do tego czasu będzie ok
Poza tym zrobiło się bardzo cicho po wyjeździe ostatniej tymczasowiczki z miotu Chili. Nigra zamieszkała z dwiema nowymi koleżankami w Warszawie, a nam niesamowicie brakuje tego jej wszędobylstwa i energii
Stadko właśnie przechodzi czas przeziębień, choroba dopadła trzy dziewczynki - Belę, Abusię i Ruby
Podajemy im od kilku dni enro z witaminkami, u dwóch prawie nie ma śladu choroby, za to Ruby zachorowała z dnia na dzień i niestety najmocniej, więc jest poprawa, ale powolna i choroba jeszcze się trzyma biedaczki. Po świętach jedziemy na kontrolę, mam nadzieję, że do tego czasu będzie ok
Poza tym zrobiło się bardzo cicho po wyjeździe ostatniej tymczasowiczki z miotu Chili. Nigra zamieszkała z dwiema nowymi koleżankami w Warszawie, a nam niesamowicie brakuje tego jej wszędobylstwa i energii
Wymiziaj chorowitki kochane
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Czy fala smarkania została odegnana?
Czuję się niedopieszczona fotograficznie :<
Czuję się niedopieszczona fotograficznie :<
Tak, stadko już zdrowe
Nowych zdjęć nie mam i czasu na ich zrobienie też nie
Nowych zdjęć nie mam i czasu na ich zrobienie też nie