Baggins
Moderator: Junior Moderator
- Anka.
- Kontakt:
Baggins
Baggins, szczur z charakterem.Nie ma już mojej Ciekawskiej Mordeczki.
U mnie od grudnia'08, umównie urodzony w styczniu'08.To miał być tylko tymczas,odciążenie Moniki, przyjechał z Czesiem, teraz znów są razem.
Dokąd Ci się tak spieszyło Promyczku?
Niewydolność krążeniowo-oddechowa, leki nasercowe. Doktor uznał,że w przeszłości musiało być niedoleczone zapalenie płuc i kwestią czasu jest jego nawrót i pokonanie Bagginsa, i stało się. Prawy płat wyłączony z użytku, zrosty, zmęczone serduszko.
W poprzednim roku Czesio rozpoczął czarną serie,nie chce żeby teraz był to Baggins , nie chce ;(
U mnie od grudnia'08, umównie urodzony w styczniu'08.To miał być tylko tymczas,odciążenie Moniki, przyjechał z Czesiem, teraz znów są razem.
Dokąd Ci się tak spieszyło Promyczku?
Niewydolność krążeniowo-oddechowa, leki nasercowe. Doktor uznał,że w przeszłości musiało być niedoleczone zapalenie płuc i kwestią czasu jest jego nawrót i pokonanie Bagginsa, i stało się. Prawy płat wyłączony z użytku, zrosty, zmęczone serduszko.
W poprzednim roku Czesio rozpoczął czarną serie,nie chce żeby teraz był to Baggins , nie chce ;(
Re: Baggins
(*)
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
(*) Baggins...
Przykro mi..
Przykro mi..
Mogłeś jeszcze trochę tutaj pobyć Baginku
[^]
[^]
[*] na drogę mały przystojniaku, baw się spokojnie ze swoim przyjacielem Czesiem za TM
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
(*)
Nie tylko dla mnie ciężki czas...
Trzymaj się ciepło Anka.
[*]
Trzymaj się ciepło Anka.
[*]
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
[*] Dla Bagginsa
-
- Kontakt:
[*]
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
[*]dla Bagginsa
Anka. trzymaj się...
Anka. trzymaj się...
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
['] dla Bagginsa...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
bardzo mi przykro
dla Bagginsa [*]
dla Bagginsa [*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
(*)
(*)
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?