Nike Air Max Up Chutney/Sort/Hvid

Wszystko o jedzonku. Czym się obżerają? A może dieta? :)

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
zh46bo6e
Posty: 3
Rejestracja: wt lut 23, 2021 3:55 am

Nike Air Max Up Chutney/Sort/Hvid

Post autor: zh46bo6e »

Obrazek


En anden eksklusiv model fra Swooshs kommende Air Max "City Special" kollektion er denne iconicmore.com. Som foreslået hylder silhuetten Frihedsgudinden i NYC. Modellen reflekterer statuens æstetik via en fuld grøn øvre, hælklips og Air Max-enhed og suppleres med Metallic Gold “NYC” blonde dubraer og mærkeindlægssåler. Endelig har en hvid mellemsål og grå ydersål i gummi toppen af ​​designet.


Designet på en sådan måde, der Nike Sko 2021 integrerer yin- og yangfarver med kraftigere tonede accenter, skjuler denne forestående gengivelse sine ripstop-overdeler og forgrunds-swooshes i ren hvid og kombinerer disse med "Bright Crimson" forfodshuller, hals- / hælflig og jet sort medial Nike kontrol. Nedenunder opdeles den klumpede og segmenterede mellemsål mellem hvide fronter og blanke sorte bakker, hvor sidstnævnte er vært for udsat luftenhed, der gradienter med pastellgrønne og blå.


De syntetiske overdel er i en off-white Nike Air Max Up Chutney/Sort/Hvid farve, som afbrydes af den tan, der bruges på tungen og grafiske accenter omkring snørebånd og tå. Fortsat med de beige toner farver en creme nuance TPU-overlayet og rammer den overdimensionerede Air-enhed. I lighed med Air Max 90 i Wild Pack har parret en ultrablød faux pelsfor, der også dækker indersålen. Den gamle skole “Hike Nike Man” -logo er også syet på indersålen som et symbol på udendørs beredskab.


Selvom det ikke minder direkte om Casper, det venlige spøgelse, forkæler den ret nye Populær Stil Air Max-silhuet lys nok nuancer til et spøgelsesminder arrangement. Den titulære nuance dækker det meste af parrets øvre og eneste enhed med blandede materialer. “Summit White” og “Black” afbryder dog det grålige farveskema over tungen, profiler og mellemsål med branding skiftevis mellem begge toner. Den juvellignende airbag i hælen forkæler en ren æstetik; slidbanen under fødderne udrunder denne eksklusive kvinders mulighed i en blå skygge af "Ghost".


https://www.iconicmore.com/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karmienie”