Pawłowe szczursieny
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Paul_Julian
- Kontakt:
Pawłowe szczursieny
Temat jest równiez na SPS pod tym samym tytułem .
Będe powoli dodawać także archiwalne info, bo jak chciałem zapisać cały wielki post , to mi komp odmówił współpracy.
W obecnej chwili są u mnie Nicponia , Kredka i Florka .Dziewczynkom troszke sie urosło od czasu zrobienia fotek .
Nicponia ma rok , Kredka ok 3 miesiecy , a Florka ok. 2 miesiecy .
Nicponia :
Kredka:
Florka:
Florka od piątku jest przeziebiona . Osłuch czysty , ma taką "ludzką anginę " . Same chyrchanie . Dostaje 2 krople biseptolu ,cebion i wapno . No i inhalacje . Jak na razie zadnej poprawy .
I jestem zafascynowany widokiem zębów trzonowych u szczura .
Będe powoli dodawać także archiwalne info, bo jak chciałem zapisać cały wielki post , to mi komp odmówił współpracy.
W obecnej chwili są u mnie Nicponia , Kredka i Florka .Dziewczynkom troszke sie urosło od czasu zrobienia fotek .
Nicponia ma rok , Kredka ok 3 miesiecy , a Florka ok. 2 miesiecy .
Nicponia :
Kredka:
Florka:
Florka od piątku jest przeziebiona . Osłuch czysty , ma taką "ludzką anginę " . Same chyrchanie . Dostaje 2 krople biseptolu ,cebion i wapno . No i inhalacje . Jak na razie zadnej poprawy .
I jestem zafascynowany widokiem zębów trzonowych u szczura .
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Re: Pawłowe szczursieny
piękne dziołchy
wysyłam duuuużo mizianka od nas, zwłaszcza dla Florki
zdrowiej maleńka
wysyłam duuuużo mizianka od nas, zwłaszcza dla Florki
zdrowiej maleńka
Ogonki masz śliczne , przy czym Nicponia sprawia wrażenie totalnego słodziaczka .
Niech stadko ma się szczęśliwie i zdrowo ; za malutką Florkę trzymamy wszystkie paluszki , żeby szybko nastąpiła widoczna poprawa aż do wyzdrowienia
Niech stadko ma się szczęśliwie i zdrowo ; za malutką Florkę trzymamy wszystkie paluszki , żeby szybko nastąpiła widoczna poprawa aż do wyzdrowienia
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ooo nareszcie
będziemy was "odwiedzać" regularnie
śliczniaste panny, prosimy wygłaskać wygłaskać od sołzy
(no i kciuki trzymamy za niezupełnie zdrową dziewczynkę)
będziemy was "odwiedzać" regularnie
śliczniaste panny, prosimy wygłaskać wygłaskać od sołzy
(no i kciuki trzymamy za niezupełnie zdrową dziewczynkę)
...czyż nie dobija się koni...?
- Paul_Julian
- Kontakt:
Zrobiłem temat , jak powiedziałas , że nie mam to stwierdziłem że czas najwyzszy zrobić
Dziękujęmy za mizianki !
Nicponia jest najsłodszym kajtkiem świata , ma lekko odsuniete uszki (taki ciut dumbolkowe) , i jak była młodsza to miała taki wydłuzony ryjek , taki ... hmm mało inteligetny ;p
No i jest moim pierwszym ogonem z adopcji .... dała sie poznać jako kwintesencja adhd , chociaz teraz przegoniła ją Kredka , która jak już uda się złapać (do ręki podejdzie ale potem w nogi!) , to jest potem taka wiercipięta , ze szok! Teraz Nicponia troszke dorosła (i jest wielka o_O ) i mniej rozrabia . Chyba odczuła , ze po odejsciu najstarszej Pati to na nią spadła odpowiedzialnośc za maluchy.
Sprzed 2 miesiecy :
Tu chyba jak miała pół roku:
Dziękujęmy za mizianki !
Nicponia jest najsłodszym kajtkiem świata , ma lekko odsuniete uszki (taki ciut dumbolkowe) , i jak była młodsza to miała taki wydłuzony ryjek , taki ... hmm mało inteligetny ;p
No i jest moim pierwszym ogonem z adopcji .... dała sie poznać jako kwintesencja adhd , chociaz teraz przegoniła ją Kredka , która jak już uda się złapać (do ręki podejdzie ale potem w nogi!) , to jest potem taka wiercipięta , ze szok! Teraz Nicponia troszke dorosła (i jest wielka o_O ) i mniej rozrabia . Chyba odczuła , ze po odejsciu najstarszej Pati to na nią spadła odpowiedzialnośc za maluchy.
Sprzed 2 miesiecy :
Tu chyba jak miała pół roku:
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
- Czerwonaona
O i tutaj jesteście miło was widzieć
Teraz już będe czytała i komentowała na dwa tematy:)
Miziańsko ogromniste dla panienek od mojej 8-szczurowej kawalerki.
Teraz już będe czytała i komentowała na dwa tematy:)
Miziańsko ogromniste dla panienek od mojej 8-szczurowej kawalerki.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jesteśmy jestesmy , bo sołza napisała , ze nie ma dostepu do SPS , a ja zaglądam do kleptomanek , to w koncu trzeba jakoś sie odwdzieczyc .
U mnie planowo będzie kastracik , miała być dziewczynka , ale jakoś padło hasło "a może kastracik ?"
troszke sie obawiam, ale jak się zdecydowałem i pzryzwyczaiłem do mysli o chłopaczku to juz sie nie zamienię
Zawzse miałem dziewuchy , a jak piszą chłopaki są o wiele bardziej miziaste (nie wytrzymam z 3ma adhd dziewczynkami ) i ciezej im znalesc domki .
Mam nadzieję , że kastracik nie sprawi mi kłopotów , i się jakoś dogadamy ze soba
U mnie planowo będzie kastracik , miała być dziewczynka , ale jakoś padło hasło "a może kastracik ?"
troszke sie obawiam, ale jak się zdecydowałem i pzryzwyczaiłem do mysli o chłopaczku to juz sie nie zamienię
Zawzse miałem dziewuchy , a jak piszą chłopaki są o wiele bardziej miziaste (nie wytrzymam z 3ma adhd dziewczynkami ) i ciezej im znalesc domki .
Mam nadzieję , że kastracik nie sprawi mi kłopotów , i się jakoś dogadamy ze soba
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Śliczne dziewuszki
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- Czerwonaona
Ja moge się wypowiedzieć bo pierwsze moje ogonki były dziewczynami.
Istne AdHd biegające cały czas po domku bo w klatce nie mogłam ich utrzymać.
Może śmieszne ale nie widziałam się w roli pańci chłopaków...przypadkiem jak dziewczynki przeszły za tęczowy most trafiło do mnie 2 chłopaczków i przepadłam.
Kolejny i kolejny i co jeden to bardziej mizisty a kastraciki ponoć są już mega zmiśkowane jak ja to mówie.
Na pewno się dogadacie
Istne AdHd biegające cały czas po domku bo w klatce nie mogłam ich utrzymać.
Może śmieszne ale nie widziałam się w roli pańci chłopaków...przypadkiem jak dziewczynki przeszły za tęczowy most trafiło do mnie 2 chłopaczków i przepadłam.
Kolejny i kolejny i co jeden to bardziej mizisty a kastraciki ponoć są już mega zmiśkowane jak ja to mówie.
Na pewno się dogadacie
-
- Kontakt:
śliczne dziewczyny
jak będzie już kastracik u Ciebie to pisz o nim wszystko, może i ja przygarnęłabym bezjajkowca dla moich panien
jak będzie już kastracik u Ciebie to pisz o nim wszystko, może i ja przygarnęłabym bezjajkowca dla moich panien
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- ogon wisielca
- Kontakt:
To dorze, że bierzesz samca. Są fajniejsze, zobaczysz.
[*]Kornel, Zefir, Dantuś, Labik, Eden[/color]
- Paul_Julian
- Kontakt:
Mnie tam zwyczajowo płec obojętna -też sie nie widziałem w roli posiadacza chłopca -ale to pewnie dlatego ,ze jednak dziewuszki znam , od strony medycznej mam bardziej obcykane . Ale w koncu od jednej też sie zaczeło
Oczywiscie , ze bedziemy wszystko pisac , i pytac jak coś nie bedziemy wiedziec . Podobno nie sprawiają problemów zdrowotnych ( nie jest potrzebna inna dieta ), tylko jakos nie mogę sie przekonać do wielkich jajców
Oczywiscie , ze bedziemy wszystko pisac , i pytac jak coś nie bedziemy wiedziec . Podobno nie sprawiają problemów zdrowotnych ( nie jest potrzebna inna dieta ), tylko jakos nie mogę sie przekonać do wielkich jajców
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
ja zawsze twierdziłam i twierdzić nigdy nie przestanę, że nie ma nic piękniejszego w życiu niż wielkie szczurze ma się rozumieć jajca
a tak na poważnie to po kastracji jajek już chyba niema nie wiem bo nigdy nie wykastrowałam żadnego pana
a tak na poważnie to po kastracji jajek już chyba niema nie wiem bo nigdy nie wykastrowałam żadnego pana
- Paul_Julian
- Kontakt:
Aha ., I Florka jest chyba uczulona na chipsi . zaden mój ogon nei był uczulony oprócz wacików . po kilku dniach zacz\eła własnie chyrchac (chociaz wet powiedziała , ze to nie jest tylko wina trotów) . Wiec wrócilismy na cat's besta ...... I znowu 1/4 worka na wielką kuwete , hałasowanie w nocy i takie tam ...
Szlag mnei generalnie trafił , ktoś chce napoczetą paczkę chipsi ? (chyba te pachnace ale nigdy nikomu nie przeszkadzały , zaden zwykły szcur nie kichał na pachnaće ) . Za darmo dorzuce neutralizator hiltona tez napoczety i też uczulający moje szcurki . Wiem , ze sa osoby, u których sie sprawdził .
Na czas choroby musimy przejsc na reczniczki . Już dostałem wirtualne spinacze na nos dla mnie i rodziców, bo reczniczków to się nie nadazy zmieniac .... Nawet hamaki tak nie smierdzą , bo one jakoś ich nie obsikują , a spią w gniazdku z papierków .
Jak widziałem u kogoś w temacie , jajców po kastracji nie ma , zostaje tylko woreczek , który moze sie wypełnić tłuszczykiem.
Szlag mnei generalnie trafił , ktoś chce napoczetą paczkę chipsi ? (chyba te pachnace ale nigdy nikomu nie przeszkadzały , zaden zwykły szcur nie kichał na pachnaće ) . Za darmo dorzuce neutralizator hiltona tez napoczety i też uczulający moje szcurki . Wiem , ze sa osoby, u których sie sprawdził .
Na czas choroby musimy przejsc na reczniczki . Już dostałem wirtualne spinacze na nos dla mnie i rodziców, bo reczniczków to się nie nadazy zmieniac .... Nawet hamaki tak nie smierdzą , bo one jakoś ich nie obsikują , a spią w gniazdku z papierków .
Jak widziałem u kogoś w temacie , jajców po kastracji nie ma , zostaje tylko woreczek , który moze sie wypełnić tłuszczykiem.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
tłuszczykowe jajca no cóż take też mogą być urocze
spróbuj zastosować bawełnę (spore koszta, ale kalkulując na kilka dni to i tak się opłaca)
spróbuj zastosować bawełnę (spore koszta, ale kalkulując na kilka dni to i tak się opłaca)