nike air max plus twilight marsh

Wszelkie sprawy związane z oswajaniem naszych ogoniastych.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
0iullrz2
Posty: 3
Rejestracja: pt sty 29, 2021 2:26 am

nike air max plus twilight marsh

Post autor: 0iullrz2 »

Obrazek
Als u op zoek bent naar een schoen waarbij het allemaal om de details gaat, hoeft u niet marterclubs.com verder te zoeken. De Air Max Plus begon als een experimenteel ontwerp in 1998 en heeft sindsdien het schoenenspel voor altijd veranderd. Deze sneaker is omwikkeld met ribbels voor een edgy look en geïnjecteerd met Air-technologie voor ondersteunende demping.

Nadat Nike tegen de tweede helft van vorig jaar opnieuw door Nike op de sneakermarkt is geïntroduceerd, zal de Air Max Plus 2 zijn releases in 2021 voortzetten. En nike schoenen zwart dames een van de inzendingen die dit seizoen wordt afgeleverd, is deze nieuw opgekomen "Celadon Green". Deze aflevering is voor het grootste deel subtiel aangekleed, maar heeft ook verschillende levendige accenten die voor een aanzienlijke hoeveelheid pop zorgen.

Om te beginnen krijgt het bovenwerk van mesh zijn traditionele verloopuitvoering en is er een overgang van wit naar de voorkant en "Celadon Green" bij de hiel. Hieraan grenzend zijn nubuckpanelen bij de teen die nike air max plus twilight marsh overeenkomen met die van de titulaire tint, evenals ronde TPU-overlays die aan de zijwanden en achterkant worden bevestigd. De eerste begint met een "Electric Pale Yellow" tint, terwijl de laatste doorschijnt naar een iriserende afwerking.

Extra glanzende afwerkingen zijn te vinden over de overlays die het dichtst bij de enkel Nieuwe uitgave liggen, de hielen van het Tuned Air-merk en de middenvoetvormen naar achteren om een ​​soortgelijke esthetiek te kunnenaliseren als het 'Valor Blue'-aanbod dat in 2020 is gedaald. , de tussenzool is vooraan kleurloos gelaten en luidt doorschijnende Air-units in, terwijl de tweekleurige buitenzool tonen van "Off Black" en een bleekgroene kleur naar voren brengt.

https://www.marterclubs.com/


ODPOWIEDZ

Wróć do „Oswajanie”