Zgrubienie zostało, ale w niczym nie przeszkadzało (nie czuję ,ze rymuję;)
Co do foteczek, to rzeczywiscie pokrzepiające

Coś czuję, ze Deli z Deli by się dogadała... bo obie takie zawieszone

Moderator: Junior Moderator

), ten właśnie Diesel zrobił się ostatnio bardzo złośliwy w stosunku do Febry i Deli. Objawia się to na przykład tym, że jak jej coś nie podpasuje to zaczyna ganiać dwa młodsze szczurki po pokoju, albo jak ma dosyć chodzącej za nią Deli - to gryzie ją w ogon i straszy. Deli ma już z 5 skaleczeń na ogonku.
), ten właśnie Diesel zrobił się ostatnio bardzo złośliwy w stosunku do Febry i Deli. Objawia się to na przykład tym, że jak jej coś nie podpasuje to zaczyna ganiać dwa młodsze szczurki po pokoju, albo jak ma dosyć chodzącej za nią Deli - to gryzie ją w ogon i straszy. Deli ma już z 5 skaleczeń na ogonku.
Dzięki Deli, to naprawdę pocieszające*Delilah* pisze:Co do zgrubienia na ogonku, to powiem, ze Runka też się takowego nabawiła i podobnie jak Febra dostała przeciwzapalne... i na tym się skonczylo.
Zgrubienie zostało, ale w niczym nie przeszkadzało
 Gdy przedwczoraj odkryliśmy rankę to miałam stracha, a tutaj widzę, że damy radę
 Gdy przedwczoraj odkryliśmy rankę to miałam stracha, a tutaj widzę, że damy radę  
 bo Diesel to nie tylko motoryzacja, ale i zegarki, zatem precyzyjne mechaniczne urządzenia (hmmm, może weźcie też pod uwagę, że są i buty takiej marki
 bo Diesel to nie tylko motoryzacja, ale i zegarki, zatem precyzyjne mechaniczne urządzenia (hmmm, może weźcie też pod uwagę, że są i buty takiej marki  )
 )    .
 . .
 .  
  . Ona tańczy walca i tyle !
 . Ona tańczy walca i tyle ! 
  . W sumie samochodem się ze mną najeździła. Jej miłości do butów trochę się obawiam, co jakiś czas sprawdzam czy w jednym kawałku jest stojące na korytarzu obuwie...  Po mi to... przecież i tak dowiem się po fakcie...??
. W sumie samochodem się ze mną najeździła. Jej miłości do butów trochę się obawiam, co jakiś czas sprawdzam czy w jednym kawałku jest stojące na korytarzu obuwie...  Po mi to... przecież i tak dowiem się po fakcie...??  

http://www.dziennik.com/gallery/galeria ... i2/696.jpg widzi ktoś podobieństwo..?

to musiało być na pewno rano!
 to musiało być na pewno rano!  

(bo tam kufel od piwa?) Ale te laseczki to pozować potrafią,jak do jakiejś szczurkorozkładóweczki
  (bo tam kufel od piwa?) Ale te laseczki to pozować potrafią,jak do jakiejś szczurkorozkładóweczki   Panienki z klateńki.
 Panienki z klateńki. 

No ba - odwiedzaj jak często dasz radę!sssouzie pisze:ale za to popodglądam was TU. o!
mogę?

Kufel od piwa z piwem w środku - naprawdę Febra jest nie do odgonienia od pełnego naczynia...sr-ola pisze:Też lubię pizzę.I piwko czasem(bo tam kufel od piwa?)

), więc nie przerabiałam tematu. Ale czy Diesel gryzie tylko wtedy, kiedy jest odciągana od swoich zajęć czy w innych sytuacjach również ?
  ), więc nie przerabiałam tematu. Ale czy Diesel gryzie tylko wtedy, kiedy jest odciągana od swoich zajęć czy w innych sytuacjach również ?  )
 ) 

). Efekt :
 ). Efekt :   smutna w wydźwięku konkluzja , że mamy gryzonia meksykańskiego!
 smutna w wydźwięku konkluzja , że mamy gryzonia meksykańskiego!