hahahahah, dobre.
 chociaż szczurze ryjki raczej do bulikowych niepodobne.
cudne szczuractwo.
 pozdrawiamy.
 pozdrawiamy. 
Moderator: Junior Moderator

pozdrawiamy.
 pozdrawiamy. 

Ale myślę, że jest okay. U mnie do dzisiaj słychać zgrzyty jakieś czasmi.
 Ale myślę, że jest okay. U mnie do dzisiaj słychać zgrzyty jakieś czasmi. Wszystko razem już śpi w sputniku albo w norce. Młode się tłuką, że hej - znaczy się, Liwka walczy o pozycję, a Tula piska
 Wszystko razem już śpi w sputniku albo w norce. Młode się tłuką, że hej - znaczy się, Liwka walczy o pozycję, a Tula piska 
 Ale potowarzyszyć przy zmywaniu - czemu nie, też może być
 Ale potowarzyszyć przy zmywaniu - czemu nie, też może być  Na ramieniu oczywiście nie usiedzą, więc zwykle któraś znienacka wystawia dziób z rękawa i ma prysznic
 Na ramieniu oczywiście nie usiedzą, więc zwykle któraś znienacka wystawia dziób z rękawa i ma prysznic 

)
 )
 Czasami żeby wyjść z pokoju, to muszę biec, bo mnie gonią i nie dają drzwi zamknąć
 Czasami żeby wyjść z pokoju, to muszę biec, bo mnie gonią i nie dają drzwi zamknąć  Śliczne masz te pannice
 Śliczne masz te pannice  Duże mizianko i buziaki od moich chłopaczków
 Duże mizianko i buziaki od moich chłopaczków   

A ja miziam
 A ja miziam 

A maluchy to jeszcze gnojki
 A maluchy to jeszcze gnojki 

Dziewczynki są przesłodkie, zakochałam się w Kluseczce
 Dziewczynki są przesłodkie, zakochałam się w Kluseczce   Mam nadzieję, że drapaństwo się już nie powtórzy !! wycałuj i wymiziaj! będę zaglądać do uroczych panienek
 Mam nadzieję, że drapaństwo się już nie powtórzy !! wycałuj i wymiziaj! będę zaglądać do uroczych panienek  
 , Pepsi i Cola
, Pepsi i Cola 
 Niech się goi jak najszybciej
 Niech się goi jak najszybciej