, czas wyszorować klatkę i zobaczyć jak wtedy będą się dogadywać
Moderator: Junior Moderator

) szczury włożyłam do klatki razem. Jak na razie nie wiem co mam robić. Co jakiś czas są bójki, duży przewraca małego na plecki. Nie wiem, czy mam ich tak zostawić
 ) szczury włożyłam do klatki razem. Jak na razie nie wiem co mam robić. Co jakiś czas są bójki, duży przewraca małego na plecki. Nie wiem, czy mam ich tak zostawić   Boję się, że Charlie(starszy) zrobi coś Willemu... Klatkę oczywiście wcześniej umyłam dokładnie itd.
 Boję się, że Charlie(starszy) zrobi coś Willemu... Klatkę oczywiście wcześniej umyłam dokładnie itd.

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku  tak jak pisze  akzi dopóki krew się nie leje nie rozdzielać
 tak jak pisze  akzi dopóki krew się nie leje nie rozdzielać   

Na noc ich rozdzieliłam, dzisiaj spróbujemy razem, do transporterka wrzucić i zobaczymy co dalej
  Na noc ich rozdzieliłam, dzisiaj spróbujemy razem, do transporterka wrzucić i zobaczymy co dalej 
 bylo by latwiej
 bylo by latwiej  . Jesli doszloby do jakiegokolwiek laczenia dwoch roznych plci to czy zostawiac im zarlo czy przetrzymac 12h bez ?
. Jesli doszloby do jakiegokolwiek laczenia dwoch roznych plci to czy zostawiac im zarlo czy przetrzymac 12h bez ?

Ciągle mu łebki pod ogon wsadzają i wylizują go tam... mały czasem piśnie, ale nie wygląda, żeby działa mu się krzywda. Jak już, to wkurza się o brak spokoju
 Ciągle mu łebki pod ogon wsadzają i wylizują go tam... mały czasem piśnie, ale nie wygląda, żeby działa mu się krzywda. Jak już, to wkurza się o brak spokoju  Co to znaczy?
 Co to znaczy? .Odrazu sie polubily
.Odrazu sie polubily 

Młode szczurki robią tak cały czas
 Młode szczurki robią tak cały czas  Rozdziela się szczury tylko jeśli są rany lub krew.
 Rozdziela się szczury tylko jeśli są rany lub krew.