Panowie szczurowie - Juvek, JJ i Rufus
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Panowie szczurowie - Juvek, JJ i Rufus
Podana pierwsza dawka uderzeniowa galostopu. Odezwę się jak będzie jakaś zmiana w jego samopoczuciu. Dziękujemy za miłe słowa, Trzymajcie kciuki - walczymy.

- 
				NemezisStar
Trzymamy kciuki!

Uh, nadrobiłam... Przykro mi, ze znowu coś  Mam nadzieję, że szybko załagodzicie objawy, nawet bez wzroku może jeszcze pożyć, być szczęśliwy, bez bólu...
 Mam nadzieję, że szybko załagodzicie objawy, nawet bez wzroku może jeszcze pożyć, być szczęśliwy, bez bólu...
Eh trzymajcie się, myślę o Was :*

Mam nadzieję, że szybko załagodzicie objawy, nawet bez wzroku może jeszcze pożyć, być szczęśliwy, bez bólu...
 Mam nadzieję, że szybko załagodzicie objawy, nawet bez wzroku może jeszcze pożyć, być szczęśliwy, bez bólu...Eh trzymajcie się, myślę o Was :*
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Mamy poprawe po kabergolinie, więc to guz przysadki... na całe szczeście hormonozalezny. Jest poprawa i to już wyraźna, Rufik chodzi! Nie ciągnie już lapek. Niedowład ustępuje. Ma otwarte oczka, wyżej uszka, nie puszy się jest bardziej kontaktowy;) dziękujemy za kciuki;) teraz czekam aż zacznie brać jedzonko w łapki;)

Bardzo się cieszę  I kciukamy dalej!
 I kciukamy dalej!

I kciukamy dalej!
 I kciukamy dalej!Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
- 
				NemezisStar
Super, może nawet guz zmniejszy się na tyle, że Rufus odzyska wzrok. Cieszę się z poprawy. Oby tak dalej 

Wieczorem zrobił kolejny krok w powrocie do normalności - zaczyna znów chwytać jedzenie w łapki !  i śmiga już szybko i sprawnie po podlodze, wchodzi na male przeszkody, wychodzi z klatki - radzi sobie z wysokościami nie wymagającymi zeskakiwania i podciągania (dla bezpieczeństwa nie ma jak się wykazać na większych wysokościach).
 i śmiga już szybko i sprawnie po podlodze, wchodzi na male przeszkody, wychodzi z klatki - radzi sobie z wysokościami nie wymagającymi zeskakiwania i podciągania (dla bezpieczeństwa nie ma jak się wykazać na większych wysokościach).

i śmiga już szybko i sprawnie po podlodze, wchodzi na male przeszkody, wychodzi z klatki - radzi sobie z wysokościami nie wymagającymi zeskakiwania i podciągania (dla bezpieczeństwa nie ma jak się wykazać na większych wysokościach).
 i śmiga już szybko i sprawnie po podlodze, wchodzi na male przeszkody, wychodzi z klatki - radzi sobie z wysokościami nie wymagającymi zeskakiwania i podciągania (dla bezpieczeństwa nie ma jak się wykazać na większych wysokościach).Re: Panowie szczurowie - Juvek, JJ i Rufus
Super! Tak trzymać 

Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
kolejny problem z Rufusem, potrzebne porady. Podaję link do tematu: http://szczury.org/viewtopic.php?f=171&t=44355

Niewiele jestem w stanie poradzić, ale coś tam co mi do głowy przyszło, to napisałam... trzymam kciuki za Rufusa, biedny chłopak...

Wyszukiwarka nie gryzie

Niestety, mojego Rufuska już tutaj nie ma. Było strasznie źle, cierpiał, leki nie pomagały... pomogłam mu odejść o 15:43