I niech wszelkie paskudztwa ustąpią i dadzą ogonkom żyć spokojnie - trzymajcie się, szczursieny!

Moderator: Junior Moderator

Rano jeszcze dreptała, po przyjściu z pracy już nie żyła
 Rano jeszcze dreptała, po przyjściu z pracy już nie żyła 
 Mogło być zachłystowe, albo myko...albo nie wiadomo co, bo przecież beta nie pokaże , ze cos boli
  Mogło być zachłystowe, albo myko...albo nie wiadomo co, bo przecież beta nie pokaże , ze cos boli 
  Smutna wiadomość...
  Smutna wiadomość... Dalem ja do małej klatki, usadowiła sie trochę nerwowo w hamaczku na podłodze.  Zajrzała do miseczki... w miseczce znalazła sobie jakiś smaczek i zaczęła wcinać
  Dalem ja do małej klatki, usadowiła sie trochę nerwowo w hamaczku na podłodze.  Zajrzała do miseczki... w miseczce znalazła sobie jakiś smaczek i zaczęła wcinać  Czyli wszystko już dobrze
 Czyli wszystko już dobrze 

Normalnie to zobaczyłam!Paul_Julian pisze: ↑czw maja 28, 2020 5:11 pm Porzeczka była w połowie drogi, jak mi sie kichło. Jeszcze nie widziałem, zeby w takich podskokach do mnie z powrotem wiała XD A to raczej mało przylepna szczura

kochanym labisiom nawet po drodze z klatki zdarzają się przygody
  kochanym labisiom nawet po drodze z klatki zdarzają się przygody  Buziaki dla niej !
 Buziaki dla niej ! 

Pod noskiem po jednej stronie ma taką smieszną brodawkę
 Pod noskiem po jednej stronie ma taką smieszną brodawkę 

Bardzo mi szkoda biedulki, zaczynam żałować, ze wziąłem Kretkę. Ale z drugiej strony, jesli kto inny by ją wział, to kto wie - moze siedziałaby sama ?
 Bardzo mi szkoda biedulki, zaczynam żałować, ze wziąłem Kretkę. Ale z drugiej strony, jesli kto inny by ją wział, to kto wie - moze siedziałaby sama ? Apetyt nadal średni, znaczy jak sie dorwała do np. sałaty czy brokuła, to żarła jakby sto lat nie jadła. Ale karma be, sinlac be, pomidor mniam i czeresnie tez. Marchewka tez mniam. Convalescence lizneła troche. Porządkuje wszystko i dokazuje.
 Apetyt nadal średni, znaczy jak sie dorwała do np. sałaty czy brokuła, to żarła jakby sto lat nie jadła. Ale karma be, sinlac be, pomidor mniam i czeresnie tez. Marchewka tez mniam. Convalescence lizneła troche. Porządkuje wszystko i dokazuje.  Jak Porzeczka poszła na zabieg ,to on został z Kretką i ja patrzę , a on coraz częsciej ją wywraca na plecy i podtrzymuje.
 Jak Porzeczka poszła na zabieg ,to on został z Kretką i ja patrzę , a on coraz częsciej ją wywraca na plecy i podtrzymuje.  
  No prawie.
 No prawie. Samo serduszko ma sie bardzo dobrze, więc jest plus sytuacji. Dostaje theospirex na poprawe oddychania. I nie poddajemy się ! W przyszłym miesiącu Muszka ma 3 lata !! <3
 Samo serduszko ma sie bardzo dobrze, więc jest plus sytuacji. Dostaje theospirex na poprawe oddychania. I nie poddajemy się ! W przyszłym miesiącu Muszka ma 3 lata !! <3