Świetnie się czytało cały opis, zwłaszcza autentyczną wizję śmierci w sklepie......
Moderator: Junior Moderator

a w nocy odpocząłby od kolegi i uspokoił się. Może nawet należałoby przestawić się na spotkania na neutralu - żeby maluch oswoił się z drugim szczurem. Zajmij ich piórkiem, podaj przysmaki na dłoni, bo ja wiem, wszystko żeby odwrócić uwagę małego.
 a w nocy odpocząłby od kolegi i uspokoił się. Może nawet należałoby przestawić się na spotkania na neutralu - żeby maluch oswoił się z drugim szczurem. Zajmij ich piórkiem, podaj przysmaki na dłoni, bo ja wiem, wszystko żeby odwrócić uwagę małego.
 . Roxy, po odejściu siostry straciła swoją dawną energie i jest odrobinę strachliwa. i pomimo że się z nią kiziam, miziam i bawię, to nie zastąpię jej innego szczurka. ma 2 lata i 4-5 miesięcy. w tym wieku też się może udać łączenie? martwię się, ma dominujący charakter ale i swoje lata jak widać
 . Roxy, po odejściu siostry straciła swoją dawną energie i jest odrobinę strachliwa. i pomimo że się z nią kiziam, miziam i bawię, to nie zastąpię jej innego szczurka. ma 2 lata i 4-5 miesięcy. w tym wieku też się może udać łączenie? martwię się, ma dominujący charakter ale i swoje lata jak widać Re: Łączenie szczurów i ewentualności z tym związane
						Re: Łączenie szczurów i ewentualności z tym związane

niestety kratami bo nie miałam czym innym ale ma tam ręczniczek żeby nie połamała łapek  , jest malutkie miejsce gdzie mogą ją wąchać ( nie wiem czy to dobrze ) ale wtedy Milka nie wykazuje żadnych oznak agresji
  niestety kratami bo nie miałam czym innym ale ma tam ręczniczek żeby nie połamała łapek  , jest malutkie miejsce gdzie mogą ją wąchać ( nie wiem czy to dobrze ) ale wtedy Milka nie wykazuje żadnych oznak agresji   więc nie wiem o co jej chodzi
  więc nie wiem o co jej chodzi  

. Jedynie klatki są w stanie je powstrzymać, ale w jednej mieszkają na stałe, a druga jest "zarezerwowana" jako mieszkanie dla malucha
 . Jedynie klatki są w stanie je powstrzymać, ale w jednej mieszkają na stałe, a druga jest "zarezerwowana" jako mieszkanie dla malucha  . Po za tym nawet najwyższa miska została sprawdzona, o ile grubsza musi się chwilkę pogimnastykować z ucieczką, o tyle chudsza zwieje w ułamku sekundy.
. Po za tym nawet najwyższa miska została sprawdzona, o ile grubsza musi się chwilkę pogimnastykować z ucieczką, o tyle chudsza zwieje w ułamku sekundy.