Kredka byla kiedyś taka grafitowo czarna

Szybko sie nauczysz rozpoznawać objawy i przestaniesz panikować. Ja też, jak mi albinosek kichnał to w panice poleciałem do lekarza

Moderator: Junior Moderator

Ale fajne masz te stadko;) Ale jak ty ogarniasz ta klatkę a szczególnie kuwetę to ja nie wiem.
 Ale fajne masz te stadko;) Ale jak ty ogarniasz ta klatkę a szczególnie kuwetę to ja nie wiem. I szcurki rano tam "wysadzam" na siku. Zauwazylem dzisiaj, że niektóre wystawiaja tyłki na zewnątrz sputnika ( to ten rózowo-fioletowy domek) i sikają/kupkają na zewnątrz.
 I szcurki rano tam "wysadzam" na siku. Zauwazylem dzisiaj, że niektóre wystawiaja tyłki na zewnątrz sputnika ( to ten rózowo-fioletowy domek) i sikają/kupkają na zewnątrz.
 Ja to biorę się za sprzątanie generalne co 5-7dni. Ale ty masz transporter i ci wygodniej, a ja co chwile biegam za nimi bo robią coś co nie wolno,albo widzę ze już maja głupie pomysły,albo przychodzą mi przeszkadzać. Ale patrząc jak opisałeś co robisz jakiego dnia to ty masz jednak trochę roboty z tym:P Ja co drugi dzień półki przetrę, bo zazwyczaj pełno wysypanej karmy. Ja żwirku mam wysypane na cała kuwetę tyle żeby nie było widać spodu, wiec ogranicza mnie to do czyszczenia gdzieś jak pisałem co 5-7dni. Ale chyba dla ułatwienia zrobię twój sposób i będę wybierał kupki, bo rano u mnie w pokoju jak się wejdzie to jak w stajni
 Ja to biorę się za sprzątanie generalne co 5-7dni. Ale ty masz transporter i ci wygodniej, a ja co chwile biegam za nimi bo robią coś co nie wolno,albo widzę ze już maja głupie pomysły,albo przychodzą mi przeszkadzać. Ale patrząc jak opisałeś co robisz jakiego dnia to ty masz jednak trochę roboty z tym:P Ja co drugi dzień półki przetrę, bo zazwyczaj pełno wysypanej karmy. Ja żwirku mam wysypane na cała kuwetę tyle żeby nie było widać spodu, wiec ogranicza mnie to do czyszczenia gdzieś jak pisałem co 5-7dni. Ale chyba dla ułatwienia zrobię twój sposób i będę wybierał kupki, bo rano u mnie w pokoju jak się wejdzie to jak w stajni   Chyba muszę w jakiś  transporter zainwestować.
 Chyba muszę w jakiś  transporter zainwestować. Jak ma sie duża klatke to z kibelkiem wygodniej. Mialem na kilka dni gośći ogonowych nie nauczonych kibelka , to było więcej roboty. A tak to sie spodziewasz gdzie kupkają , i nawet z wybiegu wracają do kaltki na kupę
 Jak ma sie duża klatke to z kibelkiem wygodniej. Mialem na kilka dni gośći ogonowych nie nauczonych kibelka , to było więcej roboty. A tak to sie spodziewasz gdzie kupkają , i nawet z wybiegu wracają do kaltki na kupę 
 bardziej mi śmierdzi wszędzie sikami niż czymś innym
 bardziej mi śmierdzi wszędzie sikami niż czymś innym 

Wygłaszcz je serdecznie!
 Wygłaszcz je serdecznie! 

Sodomia i gomoria!
 Sodomia i gomoria!  Syf,brak kultury,przemoc i destrukcja...
 Syf,brak kultury,przemoc i destrukcja...  
  Jak zgarnałem spod półki to sie przykleiły do mnie przerazone żuczki. A Kropek pewnie byl na wybiegu, tylko jemu się szybko nudzi i wraca po max. 30 minutach.
 Jak zgarnałem spod półki to sie przykleiły do mnie przerazone żuczki. A Kropek pewnie byl na wybiegu, tylko jemu się szybko nudzi i wraca po max. 30 minutach. Takie grzeczne.
 Takie grzeczne.  Ale chyba nawet najgrzeczniejsze nie oprą się urokowi ręczników papierowych tudzież papieru toaletowego.
 Ale chyba nawet najgrzeczniejsze nie oprą się urokowi ręczników papierowych tudzież papieru toaletowego.