za 20 minut idę do weta. Zobaczymy co mi powie
Moderator: Junior Moderator

jajka to nie jajka a raczej po prostu kuperek. Dziurka jest na swoim miejscu. Teraz mogę spać spokojnie
 jajka to nie jajka a raczej po prostu kuperek. Dziurka jest na swoim miejscu. Teraz mogę spać spokojnie 

)
 ) ). Pierwszy dzień u mnie, etap oswajania, boję się puścić je w pokoju na razie, bo Psotka pewnie by zniknęła. Psotka (czarna) wskakiwała na Sami po uprzednim powąchaniu jej pod ogonem. Wiem, że to może być dominacja, niemniej jednak wolałabym się upewnić co do jej płci. Sami nie była specjalnie zadowolona i po nogawce wspięła mi się na ramię, "mamo ratuj!". Dla mnie to samiczki, identyczne, ale czy na pewno?
). Pierwszy dzień u mnie, etap oswajania, boję się puścić je w pokoju na razie, bo Psotka pewnie by zniknęła. Psotka (czarna) wskakiwała na Sami po uprzednim powąchaniu jej pod ogonem. Wiem, że to może być dominacja, niemniej jednak wolałabym się upewnić co do jej płci. Sami nie była specjalnie zadowolona i po nogawce wspięła mi się na ramię, "mamo ratuj!". Dla mnie to samiczki, identyczne, ale czy na pewno?