Sztuczki-nauka
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- 
				Alice666321
Sztuczki-nauka
Mam problem z nauką sztuczek u mojego szczura ;/ ,otóż nie satysfakcjonuje jej smakołyk i zajmie się nim może przez 2 min. a potem ma go gdzieś. ;p Co zrobić?Próbowałam zmieniać smakołyki itp. i nic.

- harleyquinn
- Numer GG: 1877527
Re: Sztuczki-nauka
Niektóre szczurki po prostu nie są tym zainteresowane. Może spróbuj z innym?

Ja sztuczek zaczynałam uczyć starsze szczury, bo młode mają jeszcze pstro w głowie i strasznie szybko tracą zainteresowanie. Możesz spróbować z innym swoim ogonem, lub odpuścić na jakiś czas.

Havoriowe kluchy ♥
Ze mną: Calico, Francis, Liliana, warciakowy Alex
Za TM: Psota, Pippi, Felicja, Helena, Bonny, Kidd, Mary (*)
Żaden szczur nie przychodzi na świat samotnie, niech więc żaden sam nie umiera.

Ze mną: Calico, Francis, Liliana, warciakowy Alex
Za TM: Psota, Pippi, Felicja, Helena, Bonny, Kidd, Mary (*)
Żaden szczur nie przychodzi na świat samotnie, niech więc żaden sam nie umiera.
Moze smakolyki sa za duze? Do nauki sztuczek powinny byc maciupenkie, takie na jeden gryz lub liz, zeby nie odciagac uwagi szczura od sztuczek i zeby za szybko sie nie najadal  Np. ulamek dropsa albo okruszek sera, taki doslownie 2x2 milimetry.
 Np. ulamek dropsa albo okruszek sera, taki doslownie 2x2 milimetry.

Np. ulamek dropsa albo okruszek sera, taki doslownie 2x2 milimetry.
 Np. ulamek dropsa albo okruszek sera, taki doslownie 2x2 milimetry.Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf