Hahahah, cudowne!cane pisze:Jagnięcinka
SPIS ORYGINALNYCH IMION DLA SZCZURÓW
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: SPIS ORYGINALNYCH IMION DLA SZCZURÓW
Ze mną: Jakub i Mieszko.
Odeszły śp. Gacek, Stefan, Ireneusz, Białas, Bronisław i Anatol. [*][/size]
Odeszły śp. Gacek, Stefan, Ireneusz, Białas, Bronisław i Anatol. [*][/size]
-
Lassemista
Anna Jagiellonka była niby też królową na tronie, nie królową przy mężu.
A może Świętosława, siostra Bolesława Chrobrego, która narobiła namieszania w polityce skandynawskich władców?
A może Świętosława, siostra Bolesława Chrobrego, która narobiła namieszania w polityce skandynawskich władców?
Ze mną: Elmo, Hoban!
W krainie wiecznych łowów: Gloria, Tinwe, Nimloth, Embla, Diuna, Cudo, Definicja, Ynk, Tam Lin.
W krainie wiecznych łowów: Gloria, Tinwe, Nimloth, Embla, Diuna, Cudo, Definicja, Ynk, Tam Lin.
Jack and Will z Piratów z Karaibów albo Jack i Black.

Biała samiczka może mieć tak na imię i będzie to władczyni szczurów! BuhahahaLassemista pisze:Anna Jagiellonka była niby też królową na tronie, nie królową przy mężu.![]()
W szczurzym niebie: Hero (moja mała iskierka),Diego, Montana, Hana Shrek, Bob, Jack, Blake, Michael.
-
nienazwana
Nowoprzybyły do naszego stada dumboszowaty maluch najpierw miał mieć na imię King (od BB Kinga), potem Bebe (od Belzebub bo czarny jak smoła) a w końcu otrzymał imię Skuter (od czego to dłuuuuuuga historia) 
Dziękuję za ciekawy spis. Mnie się bardzo przydał.
Bardzo dziękuję za ciekawy spis imion. Ja na pewno skorzystam 
Świeżaki z nas na forum, lecz u nasz mieszka Stefa i Taja
- wcześniej raczej mi się nie rzuciło 
-
Krzyżak i Madzia
Nie wiem czy było le nasi chłopcy noszą imiona
Turbo
i
Silver
Turbo
i
Silver
Tak jak zawsze: teraz obecne Dino 
W szczurzym niebie: Hero (moja mała iskierka),Diego, Montana, Hana Shrek, Bob, Jack, Blake, Michael.
-
orzeszkowa
Moje to wifi i lan 
dino, latte, lenka 
Śnieżka
Moje imiona w stadku te najbardziej wystrzałowe ;p
Dziewczynki : Nefre , Patologia , Fobia , Furia , Schiza , Szajba , Agresja , Chomik (w sumie to takie bardziej męskie ale u mnie dla babki jest ;p) , Pandora , TikTak
Chłopaki : Amek
Reszta imion u mnie : Gaja, Siwa, Rasta , Marry Jane , Plamka , Mela , Kamisia , Zorza
Za TM : Maleńka , Luna , Lili , Pysia , Milka, Kawa , Koka ( te już wgl nie oryginalne ;p)
Dziewczynki : Nefre , Patologia , Fobia , Furia , Schiza , Szajba , Agresja , Chomik (w sumie to takie bardziej męskie ale u mnie dla babki jest ;p) , Pandora , TikTak
Chłopaki : Amek
Reszta imion u mnie : Gaja, Siwa, Rasta , Marry Jane , Plamka , Mela , Kamisia , Zorza
Za TM : Maleńka , Luna , Lili , Pysia , Milka, Kawa , Koka ( te już wgl nie oryginalne ;p)
Moje słodkie mordki : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 42#p956042
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
W domku: Plamka,Mela,Kamisia,Siwa,Gaja,Amek ,Pandora
Za TM :Maleńka,Pysia, Milka,Luna,Lili,Kawa, Tik Tak,Furia,Agresja,Zorza,Maleńka 2,Koka,Czajnik
Lista imion bardzo inspirująca. Ja właśnie się nad czymś zastanawiam, ale chciałbym coś w "filmowych" klimatach. Jakieś pomysły?
-
olgapsiara
Anakin, Wookie, Leia, Puchatek, Maleństwo, Szybki i Wściekły 
Ze mną: Aika, Biały Miś, Mishka i Ester 
Za TM : Mysia, Pysia, Granda, Szelma, Kiki, Japa, Naira, Rita i Kartofel [*]
Za TM : Mysia, Pysia, Granda, Szelma, Kiki, Japa, Naira, Rita i Kartofel [*]