(Napo)Leonowy harem.

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
LeftDuality

(Napo)Leonowy harem.

Post autor: LeftDuality »

Jestem przeszczęśliwa. W piątek przyjeżdżają do mnie cztery ciury. Trzy panienki i jeden kastracik.
Dwa husky (Leon oraz Matylda) i dwa dumbo (jedna Russian Blue - Siekiera, oraz czarna z białym brzuszkiem - Moskwa). Zastanawiam się nad przechrzczeniem ich, ale to będzie zależało od właściciela :)

Ogonki mam pierwszy raz od baaaaardzo długiego czasu. Miłość ma zdała jednak tą próbę i znów mogę zaszczurzyć swój pokój. Zdecydowanie wyślę zdjęcia klatki, która dotrze do mnie jutro. Jedzonko kupione, żwirek kupiony, miseczki, kuwetka, koszyczki do klatki. Polarek do szycia hamaczków oraz maszyna do szycia czekają tylko na odpowiednie wymiary.
Awatar użytkownika
unipaks

Re: (Napo)Leonowy harem.

Post autor: unipaks »

Cieszę się wraz z Tobą :) Oby czas do przyjazdu szczurasów zleciał szybko i zaowocował takim umeblowaniem, że ogony zgodnie okrzykną swoja klatkę najpiękniejsza willą pod słońcem;)
I nie zapomnij pochwalić się swoimi pociechami na forum, jak już przyjadą :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”