Została mi rura po folii aluminiowej i pomyślałam żeby owinąć ją ciasno sznurkiem i zrobić taki mini drapak do klatki - ktoś robił coś podobnego? Czym przykleić sznurek żeby się trzymał i był bezpieczny?
 Została mi rura po folii aluminiowej i pomyślałam żeby owinąć ją ciasno sznurkiem i zrobić taki mini drapak do klatki - ktoś robił coś podobnego? Czym przykleić sznurek żeby się trzymał i był bezpieczny?Drapak dla kota
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Drapak dla kota
Odkopuję  Została mi rura po folii aluminiowej i pomyślałam żeby owinąć ją ciasno sznurkiem i zrobić taki mini drapak do klatki - ktoś robił coś podobnego? Czym przykleić sznurek żeby się trzymał i był bezpieczny?
 Została mi rura po folii aluminiowej i pomyślałam żeby owinąć ją ciasno sznurkiem i zrobić taki mini drapak do klatki - ktoś robił coś podobnego? Czym przykleić sznurek żeby się trzymał i był bezpieczny?

Została mi rura po folii aluminiowej i pomyślałam żeby owinąć ją ciasno sznurkiem i zrobić taki mini drapak do klatki - ktoś robił coś podobnego? Czym przykleić sznurek żeby się trzymał i był bezpieczny?Człowieka poznasz po tym jak traktuje zwierzęta.

- 
				RudaWilczyca
TUTAJ masz kilka przepisów na nietoksyczne kleje, ja spróbowała bym tego pierwszego. Obsmarować kawałek rury i zawinąć linką (najlepiej konopną lub sizalem, bo w zwykłych sznurkach też czasem jest sporo chemii), potem kolejny i znów owinąć i tak dalej  To w sumie jest świetny pomysł, i możliwe że nawet z niego skorzystam jak mi się następnym razem folia w domu skończy
 To w sumie jest świetny pomysł, i możliwe że nawet z niego skorzystam jak mi się następnym razem folia w domu skończy 

To w sumie jest świetny pomysł, i możliwe że nawet z niego skorzystam jak mi się następnym razem folia w domu skończy
Fajne te przypisy - dla córy też wykorzystam  Jutro ma przyjść klatka wiec będę się ostro brała za takie gadżety.
 Jutro ma przyjść klatka wiec będę się ostro brała za takie gadżety.

Jutro ma przyjść klatka wiec będę się ostro brała za takie gadżety.
 Jutro ma przyjść klatka wiec będę się ostro brała za takie gadżety.Człowieka poznasz po tym jak traktuje zwierzęta.