Kupiłam szczurkę
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
Szczurnięta8
Kupiłam szczurkę
Cześć! miałam 1 szczurę Pysię i dziś kupiłam nowego szczura! na pewnej stronie znalazłam info że jakiś szczurek laboratoryjny jest do wzięcia i... kupiłam opiekuje się moją szczurą Pysią liże ją kochają się!

nie fizycznie ale nadal obecne....
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Kupiłam szczurkę
Lepiej by było zaadoptować, ale to może następnym razem, jak sie pospieszyłas . Mozesz teraz zrobic dziewuszkom temat tutaj:
http://szczury.org/viewforum.php?f=37
I sprawdz, czy klatka ma odpowiednie wymiary - minimum to 40x60x70cm.
http://szczury.org/viewforum.php?f=37
I sprawdz, czy klatka ma odpowiednie wymiary - minimum to 40x60x70cm.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
Szczurnięta8
Re: Kupiłam szczurkę
klatka jest ok jest szeroka i duża ma 3 pięterka i parter. Na parterze śpią tylko jak na dworze zimno a tak to śpią na trzecim piętrze w namiociku. drugie piętro jest na jakieś dodatkowe jedzenie takie jak np: makaron, jogurt.
a pierwsze na jedzenie i wodę.
a pierwsze na jedzenie i wodę.
nie fizycznie ale nadal obecne....