ale tak to wszystko jest ok za niedlugo ide po drugiego szczurka bo jednak ze wszystkich zwierzat jakie mialem najlepszym byl szczur
 ale tak to wszystko jest ok za niedlugo ide po drugiego szczurka bo jednak ze wszystkich zwierzat jakie mialem najlepszym byl szczur 
Moderator: Junior Moderator

) i jak dostałam 40 pkt z probnego testu humanistycznego to sie ucieszyla i sama zaproponowala ze idziemy do zoologicznego zobaczyc szczurki
) i jak dostałam 40 pkt z probnego testu humanistycznego to sie ucieszyla i sama zaproponowala ze idziemy do zoologicznego zobaczyc szczurki  No i kupiła
 No i kupiła  I teraz go lubi
 I teraz go lubi 
 40pkt to ty kujonka jesteś nie?
 40pkt to ty kujonka jesteś nie? 
 Jednak jestem mądra jakby nie patrzeć
 Jednak jestem mądra jakby nie patrzeć 
 gorzej z matura! uwierzcie mi :lol: testy gimnazjalne bez nauki i przygotowan napisalam na 44pkt (polak) i 42pkt(matma), a do matury zakuwalam i ledwo co napisalam... jestem ciekawa czy ta probna zdam :lol:
 gorzej z matura! uwierzcie mi :lol: testy gimnazjalne bez nauki i przygotowan napisalam na 44pkt (polak) i 42pkt(matma), a do matury zakuwalam i ledwo co napisalam... jestem ciekawa czy ta probna zdam :lol: 

i slyszalam tylko "zadnego wiecej!"
 i slyszalam tylko "zadnego wiecej!"  to byl moj sukces mediatorski
 to byl moj sukces mediatorski  rozmowy toczyly sie przez dwa miesiace... dopoki mama nie zobaczyla dwoch wtulonych w siebie spiacych szczurkow
 rozmowy toczyly sie przez dwa miesiace... dopoki mama nie zobaczyla dwoch wtulonych w siebie spiacych szczurkow