sałatkowe zwierzaki wstrętne - doszczurzanie!

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Gryska

zwierzaki Satanki

Post autor: Gryska »

satanka666, i jeszcze ilość szczurków :), nadal masz tylko 2? ;)
Jestem strasznie ciekawa reakcji Twojej mamy. Napisz jak szkrabiki zostały przyjęte.
Emilciu.... Ty wiesz, że nie zapomnę!!!!
IVA

zwierzaki Satanki

Post autor: IVA »

Śliczne :D i bardzo delikatne.
z prawie 100 kochanych ogonków pozostał tylko 1 :(
http://stylowabizuteria.com.pl/
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

Post autor: sauatka »

hmm no wiec mama zrobila mi awnature :) ale ja umiem postawic na swoim i powiedziala ze moga zostac... a no i powiedziala ze sa ladne juz na koniec :P

ahh no i kurcze temat tematu jeszcze trza zmienic tylko ja nie umiem bo posta mozna edytowac w jakims tam czasie po napisaniu... a juz sporo minelo od zalozenia tematu
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

no i dziewczyny sie rozbrykaly... :) Fretka to wogole straszna rozrabiaka, nie moze usiedziec spokojnie na rekach ;) na zwiedzanie ja bierze :P... za to Pucca to normalnie aniolek jest cudny, siusia troche ale moze jeszcze sie nie przyzwyczaila do nowego otoczenia, za to jak siedza z Frcia w klatce - istne szatany :) ale sa sweet :zakochany:
A Lolcia z Kayka chyba zadowolone sa za nowej klatki :) sa strasznie grubasneee :P
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

jeju jestem dumna z moich panienek :) Lolci i Kayki dopiero teraz tak mysle a Lola w tym roku konczy dwa latka :lol: a kaya 3 jejku moje cudne sloneczka... oby tak dalej :) :D
IVA

zwierzaki Satanki

Post autor: IVA »

Tylko pogratulować :D
Dawno już nie miałąm 3. letniego szczuraska, ostatnio cieszę się jak przekroczę drugi rok życia :(
z prawie 100 kochanych ogonków pozostał tylko 1 :(
http://stylowabizuteria.com.pl/
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

Ostatnio zmieniony śr mar 01, 2006 3:36 pm przez sauatka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

:hihi: wiecie co normalnie jestem super happy i w ogole :)... wczoraj probowalam zapoznac Lolcie, Kaye & Fretka, Pucce.... i zero reakcji ze strony zdesperowanych staruszkow :) tzn. Lolci i Kayi. Nigdy wczesniej czegos takiego nie widzialam, zawsze gdy probowalam laczyc nowa szczurcie z Kayuchna to byla jedna wielka kicha, Kaya gryzla, fuczala, a teraz... zero reakcji, tylko powachanie :) jest super :P
sechmet

zwierzaki Satanki

Post autor: sechmet »

śliczne dziewczynki :D i fajnie że sie polubiły
tylko uważaj na dalsze GMR ;) jak ja przyniosłam czwartego szczura do domu, to już za tydzień miałam piątego, a teraz następne się szykują... :lol:
she's got the devil in her heart ...
moje szczurki
Gryska

zwierzaki Satanki

A ja wiedziałam że będzie dobrze.
Frecia i Pucca, mają w sobie po prostu "coś", co wpływa łagodząco na "staruszki" ;)
Pamiętasz jak opowiadałam Ci i kontakcie Frecia/Gabi? Też zero agresji :przytul:
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

hihi ale ja normalnie jestem Happy :)... kurde musze uwazac na to GMR bo sie poroznosilo :) aa i znalazlam jedna cudna focie popatrzcie jak cudnie wygladam - Lolcia :)... jak zrobie wieksza klatke to polacze dziewczyny ;]
Awatar użytkownika
limba

zwierzaki Satanki

Post autor: limba »

o moj Boziu jaki pychol :hyhy: :zakochany: Zdjecie rewelacja :thumbleft: no i modelko przede wszystkim :hihi:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

zwierzaki Satanki

wczoraj byłam z Lolą u weterynarza - powód: miejscowe łysinki (po pewnym czasie pojawiaja cie ciemna placki na skórze i sierść powoli odrasta), strupki, łupież i sierść w ogole nie jest lśniąca :?... i co powiedzial mi pan weterynarz?: przyktro mi ale moge polecic tylko stosowanie Nizoralu, nie wiem co to moze byc. Nie no gościu mnie rozbroił :evil: jak to nie wie? wiec poszlam kupilam Nizoral i stosuje :? bede stosowac dopoki nie zobacze jakis zmian... Jezuuu jak weterynarz moze nie wiedziec co zwierzatku jest ja tego nie rozumiem, a wydawal sie milym facetem ktory zna sie na ziwerzakach (no i mily to moze byl). kurdee no i co ja teraz mam zrobic :? pucuje Lole w tym Nizoralu jak narazie, dopiero pierwszy dzien...
Gryska

zwierzaki Satanki

Sylwia, a nie wyciągniesz kogoś żeby Cie do porządnego weta do Krakowa przywiózł?
Jest ponoć w Nowej Hucie świetna szczurowa lecznica - Szydłowscy.
3mam kciuki!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”