FIONA[']4.06.06r ;(
Moderator: Junior Moderator
FIONA[']4.06.06r ;(
['].. :sad2: :sad2: :sad2:
"What I see is what I get. I have no patience. I am very self satisfied & egoistic."
['] Łata, Tośka, Tofik, Fokus, Czesio, Stitch
['] Łata, Tośka, Tofik, Fokus, Czesio, Stitch

FIONA[']4.06.06r ;(
Umarła w dzień kiedy na świat przyszły moje kluchy :-(
ech to życie jest brutalne, jeszcze raz pytam, czemu nasze ogonki żyją tak króciutko??
[`]
ech to życie jest brutalne, jeszcze raz pytam, czemu nasze ogonki żyją tak króciutko??
[`]
FIONA[']4.06.06r ;(
[']

Szczury są okropne. Uciekają, włażą w miejsca, z których nie można ich wydostać, gryzą swojego właściciela i jego rzeczy, grzebią w doniczkach i wspinają się na rośliny w nich rosnące, załatwiają się gdzie popadnie, urządzają sobie spiżarnię w moim łóżku i w ogóle są paskudne. Ale mimo wszystko mam już osiem i chcę dziewiątego
(szczerość wobec siebie ponad wszystko. GMR jest nieuleczalne i trzeba to wreszcie przyjąć do wiadomości
).

FIONA[']4.06.06r ;(
[']
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
FIONA[']4.06.06r ;(
[*] :przytul:
Księżniczka [*] 26.05.2006, Oszołomek [*] 18.06.2006
Krówka [*] 24.02.2007
Krówka [*] 24.02.2007
FIONA[']4.06.06r ;(
Trzymaj się cieplutko :przytul:
['][']['] dla Fiony
:sad2: :sad2: :sad2:
['][']['] dla Fiony
:sad2: :sad2: :sad2:
:(
W marcu straciłam najlepszą moją szczurcię,niedługo stracę mojego najlepszego samcolka
:sad3: Boję się brać następne szczuraski-czas tak szybko leci a ty się przyzwyczajasz :/ Anyway współczuję i zapalam świeczkę 

...::: Najwięcej zielonych świateł na drodze do piekła :::... http://szczury.org/album_personal.php?user_id=1460 moja galeria:)
-
FIONA[']4.06.06r ;(
['][']['] dla aniolka.. 
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
FIONA[']4.06.06r ;(
Zasnęła maleńka....W tym wieku to normalne,przynajmniej piękna śmierć choć wiadomo ,że też boli [*] dla Fionki
Wieloletnia wielbicielka szczurzej populacji:)