Szczurze przytulisko ;)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Szczurze przytulisko ;)
Uwierzcie mi że nie mam! jedyne szmaty jakie w domu posiadam to stary szlafrok do wycierania psa po deszczu, recznik do wicierania psa po kąpieli, i podarte przescieradła w pascie do podłogi do pastowania:/ moze w lumpeksie bym cos wynalazla? za grosze...

moje aniołeczki: Natka ['], Miszel [']- zawsze w moim serduchu

Szczurze przytulisko ;)
[quote="lenalove"]skąd bierzecie szmaty dla szczurów?[/quote]
Z lumpeksów. Poważnie. W Łodzi i Lublinie jest ich całe mnóstwo. Kiedy zauważę jakąś promocję typu "wszystko za 2 złote", wchodzę i znajduję polarową bluzę czy jakieś szaliki (też polarowe). Potem tnę je na kawałki i daję gryzoniom. Kosztują niewiele, a regularnie prane starczą na kawał czasu.
 W Łodzi i Lublinie jest ich całe mnóstwo. Kiedy zauważę jakąś promocję typu "wszystko za 2 złote", wchodzę i znajduję polarową bluzę czy jakieś szaliki (też polarowe). Potem tnę je na kawałki i daję gryzoniom. Kosztują niewiele, a regularnie prane starczą na kawał czasu. 

Z lumpeksów. Poważnie.
 W Łodzi i Lublinie jest ich całe mnóstwo. Kiedy zauważę jakąś promocję typu "wszystko za 2 złote", wchodzę i znajduję polarową bluzę czy jakieś szaliki (też polarowe). Potem tnę je na kawałki i daję gryzoniom. Kosztują niewiele, a regularnie prane starczą na kawał czasu.
Szczurze przytulisko ;)
to ja jutro robię rundę po lumpeksach:D tak jak piszesz krwiopijko potnę szmaty na kawałki i akurat będzie na zimę  :hihi: przytulisko tez zrobię może w pudle po butach... Dzieki za rade!

Szczurze przytulisko ;)
Ja też z Lumpexów. Poza tym można kupić polar w hurtowni po 7 zł za metr bieżący czy 100cm na 160 cm. Starcza na duzo hamaków i szmatek.

Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.

- 
				czukukkcza
Szczurze przytulisko ;)
pozatym można skorzystać z Carrefura i kupić tam szmatę podłogową o dużych wymiarach za 99groszy  

[szmata jest szara i wygląda jakby na wierzchu miała zbitek z różnych kolorowych niteczek-sprawdza się świetnie,polecam]

[szmata jest szara i wygląda jakby na wierzchu miała zbitek z różnych kolorowych niteczek-sprawdza się świetnie,polecam]
Pabluś i Stachanek razem na Niebieskiej Łące...

Szczurze przytulisko ;)
czukukkcza, widziałam te szmate! do mycia się nie nadaje ale dla ogonow w sam raz:) 

Szczurze przytulisko ;)
Ja tam wole śliczny, błękitny polarek... :lol: Czyż nie komponuje się ślicznie z niebieskim domkiem i tymi rozkosznymi mordkami? 
http://www.wsmib.edu.pl/~ogoniasta/spiochy08.jpg

http://www.wsmib.edu.pl/~ogoniasta/spiochy08.jpg
Szczurze przytulisko ;)
[quote="shy4"]nefretete, poczekaj jeszcze troche :jezor2: [/quote]
Czyżby nowe fotki? :hihi: :drap:

Czyżby nowe fotki? :hihi: :drap:
nefretete

Szczurze przytulisko ;)
yyyyyyyyyyyyy (złość) moje wywlekają z niego cały materiał ;(

Szczurze przytulisko ;)
[quote="bobek"]yyyyyyyyyyyyy (złość) moje wywlekają z niego cały materiał ;([/quote]
:khihi: a nie mówiłam
[quote="krwiopijka"]Ja tam wole śliczny, błękitny polarek... :lol: Czyż nie komponuje się ślicznie z niebieskim domkiem i tymi rozkosznymi mordkami? [/quote]
 [/quote]
Mmmmm niebieski polarek i moje huskolki...cudo :zakochany:

:khihi: a nie mówiłam

[quote="krwiopijka"]Ja tam wole śliczny, błękitny polarek... :lol: Czyż nie komponuje się ślicznie z niebieskim domkiem i tymi rozkosznymi mordkami?
 [/quote]
 [/quote]Mmmmm niebieski polarek i moje huskolki...cudo :zakochany:
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka

Szczurze przytulisko ;)
[quote="bobek"]yyyyyyyyyyyyy (złość) moje wywlekają z niego cały materiał ;([/quote]
Ale śpią w pudełku? Bo jeśli nie, to może nie podoba im się miejsce. Spróbuj postawić je gdzie indziej, może badziej im się spodoba.

Ale śpią w pudełku? Bo jeśli nie, to może nie podoba im się miejsce. Spróbuj postawić je gdzie indziej, może badziej im się spodoba.

Szczurze przytulisko ;)
nie no ja sie musze zabrac za jakiś pałac dla ogonów nie bede gorsza tzn moje ogony nie bedą miały gorzej !  :hihi: A COO!!!!! :twisted:

Szczurze przytulisko ;)
eee wywlekły wszystko i poleciały w swoje ulubione miejsce "na poddasze"

Szczurze przytulisko ;)
Tak myślałam.  Poczekaj, daj im czas. Muszą poznać nową skrytkę, przyzwyczaić się do niej, polubić. Czasami to trwa kilka dni.
 Poczekaj, daj im czas. Muszą poznać nową skrytkę, przyzwyczaić się do niej, polubić. Czasami to trwa kilka dni. 

Poczekaj, daj im czas. Muszą poznać nową skrytkę, przyzwyczaić się do niej, polubić. Czasami to trwa kilka dni.
Szczurze przytulisko ;)
Ja na pudelko nie wpadla, ale kupilam na allegro za grosze malutka budke dla pasa, wiecie taka z gabki i materialu. Stoi w duzym pokoju (moje szczury biegaja po calym mieszkaniu) i o dziwo dziewczyny uwielbiaja ja. Znosza sobie tam wszystkie smietki i skarby. Maja obok zawsze poidelko i troche karmy. A w srodku duzo szmatek, w tym polarowych.

I am not from your tribe.