:wav: :wav: no ja nie wiem
Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
marchewa, GRATULACJE! 
 Wreszcie coś pozytywnego na forum 
 cieszę się jak głupia 
  :drap:

Dyrekcja ZOO ogłasza:
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!

Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty!
:wav: GRATULUJĘ, MARCHEWA!!!  :lol2:

Ostatnio zmieniony ndz paź 22, 2006 8:02 pm przez Guślarka, łącznie zmieniany 1 raz.

"Dawno, dawno temu..."
Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.

Jedna z nielicznych osób nie chorujacych na GMR.
[quote="Szałas"]satanka666 napisał/a:
Hihi, nawet nie zamierzam się migać Żagań zaprasza [/quote]
ze ja napisalam
  :haha: 
Szałas to ja sie zapakuje z Toba :jezor2:

Hihi, nawet nie zamierzam się migać Żagań zaprasza [/quote]
ze ja napisalam
Szałas to ja sie zapakuje z Toba :jezor2:
marchewa, GRATULACJE!!!!  :klask:  :wino:

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

pam pam pa ram pam pam pam
parampapampam pam pam
:klask:
Marchewa - wszystkiego co najlepsze Wam obojgu

parampapampam pam pam
:klask:
Marchewa - wszystkiego co najlepsze Wam obojgu
Czy znasz różnicę między także, a tak  że?
Czy wiesz kiedy napisać zresztą, a kiedy z resztą? Czy znasz język polski?

Czy wiesz kiedy napisać zresztą, a kiedy z resztą? Czy znasz język polski?

[quote="satanka666"]ze ja napisalam   
Szałas to ja sie zapakuje z Toba [/quote]
sam nie wiem czemu Ciebie wyświetliło ;p
a zapakowac sie mozesz ale ja pewnikiem na stopa pojade, jak nie przeszkadza to zapraszam, o ile marchewa nie ma obiekcji ;p
ale u kolezanki marchewy spie ja

Szałas to ja sie zapakuje z Toba [/quote]
sam nie wiem czemu Ciebie wyświetliło ;p
a zapakowac sie mozesz ale ja pewnikiem na stopa pojade, jak nie przeszkadza to zapraszam, o ile marchewa nie ma obiekcji ;p
ale u kolezanki marchewy spie ja
" nie jestem oswojonym szczurem"
"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"

"Piotruś Pan nie żyje...Peter Pan is dead"
Ha, a ja mam blisko... bliziutko...  :nuci: z kwiatkami polecę, jak przyjdzie czas...

Ostatnio zmieniony ndz paź 22, 2006 8:19 pm przez helen.ch, łącznie zmieniany 1 raz.

he ja tez mam blisko, no moze troche dalej niz helen ale nie jest tak zle!!
Marchewa gratulacje :wav: :wav: :klask:

Marchewa gratulacje :wav: :wav: :klask:
POSZUKUJE OSOBY KTORA ODBIERZE SZCZURKA Z POCIAGU I GO PRZENOCUJE (wiecej informacji w ssa)

Jeju ale ja sie ciesze!!!Włanie wykułam cała biologie na sprawdzian z bilogii z 3 godziny siedziałam i stukałam, a moim olejem napedowym było to ze jak sie naucze to pójde do szczurow, bo jak sie ucze to nie moge sie rozpraszac, i tylko czekałam na ten moement kiedy utwierdze sie w przekonaniu ze umiem wszystko i poszłam tam!!!Teraz siedze z nimi na ramieniu i delektuje sie wolnosciA!!!!!! :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Czy ja zawsze muszę sobie tłumaczyć o zachowanie mojego rodzeństwa jako niepełnosprawność??

To ja widzę że w razie jakby to się forumowe wesele szykuje  :lol: Ja tam jestem za  

Ajj, cieszę się normalnie, cały czas mam takie wewnętrzne "o jezu, super" gdzieś tam w sobie, i tak mi ono świeci i wszystko jakoś tak przez to robi się piękniejsze...

Ajj, cieszę się normalnie, cały czas mam takie wewnętrzne "o jezu, super" gdzieś tam w sobie, i tak mi ono świeci i wszystko jakoś tak przez to robi się piękniejsze...
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
marchewa,  a my sie cieszymy razem z Toba  :jezor2:

marchewa, gratulacje, gartulacje 
 Dużo szczęścia itd, ale na życzenia ślubne chyba jeszcze czas przyjdzie  :hyhy:  Nawet chyba niedługo  :hihi: 
No, jak napisała Juni, nareszcie coś pozytywnego na forum, a nie same marudzenie :lol2: nie że ja mam coś do tych, którzy marudzą, ale trzeba się cieszyć życiem
Ale się cieszęęęęę... ^^ Dzisiaj byłam w Castoramie farbę kupować ^^ Tata jutro będzie ściany w pokoju malować
 A później panele, malowanie mebli, przeprowadzka, kupienie klatki i szczureeeek  :lol2: 
Wariuję po prostu ^^
Ach, jakie życie jest piękne
Muahaha :lol2:
[EDIT] marchewa, i jak najdłużej
 Jeszcze raz gratulacje 

No, jak napisała Juni, nareszcie coś pozytywnego na forum, a nie same marudzenie :lol2: nie że ja mam coś do tych, którzy marudzą, ale trzeba się cieszyć życiem
Ale się cieszęęęęę... ^^ Dzisiaj byłam w Castoramie farbę kupować ^^ Tata jutro będzie ściany w pokoju malować
Wariuję po prostu ^^
Ach, jakie życie jest piękne
Muahaha :lol2:
[EDIT] marchewa, i jak najdłużej
					Ostatnio zmieniony ndz paź 22, 2006 9:00 pm przez Naciol, łącznie zmieniany 1 raz.

Słodziaki... :zakochany:

marchewagratulejszon!!!!!!!!!!!!!!!Fajna godzina... :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:  :klask:

Czy ja zawsze muszę sobie tłumaczyć o zachowanie mojego rodzeństwa jako niepełnosprawność??

Gratulacje, gratulacje 
Aż mi się na wieczór jakoś miło zrobiło, a jutro taki skopany dzień będzie. Jednak szczescie innych pociesza
 Za Waszą przyszłość!  :occasion5:

Aż mi się na wieczór jakoś miło zrobiło, a jutro taki skopany dzień będzie. Jednak szczescie innych pociesza
Za TM ['] : Silje (25.12.2006 - 25.01.2008), Iris (14.07.2006 - 02.09.2008), Wolke (14.07.2006 - 25.08.2008), Shivia (ok. 14.07.2006 - 18.09.2008)