Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Marchewa, gratulejszyn. Życzę Ci, żeby Twoje weselicho odbyło się szybciej niż moje - bo czekam już rok, a z ostatnich wyliczeń wynika, że poczekam jeszcze minimum półtora :jezor2:
tarzam sie ze szczescia
bylam na koncercie SDMu. bylo CUDOWNIE
)) koncert trwal ponad 2,5 godziny, bo chlopaki bisowali 5 razy :]
nie zawiodlam sie, bo uslyszalam piosenki, ktore chcialam uslyszec. i lezka mi nawet pociekla, ale to ze szczescia...
iiii, jak mi sie chce skakac ze szczescia :]
p.s. zapomnialam z tego wszystkiego
Marchewa, serdecznie gratuluje i prosze o trzymanie mej kandydatury w pamieci w kwestii wody weselnej, bo do Zielonej blisko z Wroclawia

bylam na koncercie SDMu. bylo CUDOWNIE

nie zawiodlam sie, bo uslyszalam piosenki, ktore chcialam uslyszec. i lezka mi nawet pociekla, ale to ze szczescia...

iiii, jak mi sie chce skakac ze szczescia :]
p.s. zapomnialam z tego wszystkiego

Marchewa, serdecznie gratuluje i prosze o trzymanie mej kandydatury w pamieci w kwestii wody weselnej, bo do Zielonej blisko z Wroclawia

Ostatnio zmieniony ndz paź 22, 2006 10:00 pm przez an, łącznie zmieniany 1 raz.
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
[quote="an"]bylam na koncercie SDMu. bylo CUDOWNIE[/quote]
Dzizes, an, jak ja Ci zazdroszczę! Ja byłam na ich koncercie tylko raz, całe lata temu na plenerówce i właściwie już mi się jakoś to we wspomnieniach zatarło. Ehh, na Bukowinkę bym sobie tez poszła, ale wątpliwe, żeby Bellon zmartwychwstał tylko dlatego, że ja sobie tego życzę
Dzięki wszystkim za miłe słowa i gratulacje.
Taki pomysł mi do głowy przyszedł: skoro pół forum wprasza mi się na wódę weselną :jezor2: co mi akurat nie przeszkadza, tylko wręcz przeciwnie, to może jakoś to zrobić w formie zlotu, co?
Miejsca mamy tu pod dostatkiem, jeziorko jest, miejsce na namiociki też, hmm :drap: :lol:
Dość odległa to przyszłość, ale kto wie jak się to wszystko potoczy
Dzizes, an, jak ja Ci zazdroszczę! Ja byłam na ich koncercie tylko raz, całe lata temu na plenerówce i właściwie już mi się jakoś to we wspomnieniach zatarło. Ehh, na Bukowinkę bym sobie tez poszła, ale wątpliwe, żeby Bellon zmartwychwstał tylko dlatego, że ja sobie tego życzę

Dzięki wszystkim za miłe słowa i gratulacje.
Taki pomysł mi do głowy przyszedł: skoro pół forum wprasza mi się na wódę weselną :jezor2: co mi akurat nie przeszkadza, tylko wręcz przeciwnie, to może jakoś to zrobić w formie zlotu, co?

Dość odległa to przyszłość, ale kto wie jak się to wszystko potoczy

Ostatnio zmieniony ndz paź 22, 2006 11:02 pm przez marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
marchewa, kurcze chyba Ci zaraz wydziele specjalny temat o zamzpojsciu. :jezor2:
Moje serdeczne gratulejszon. :przytul:
Moje serdeczne gratulejszon. :przytul:

marchewa, congrats! :klask:
:nuci: a Ay tez sie cieszy bo sie zakochala... :ops:
( :zakochany: :zakochany: :zakochany: )
:nuci: a Ay tez sie cieszy bo sie zakochala... :ops:
( :zakochany: :zakochany: :zakochany: )
Ostatnio zmieniony pn paź 23, 2006 10:30 am przez Ayumi, łącznie zmieniany 1 raz.
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
heh jak wszyscy gratulują to ja też
wszystkiego naj!!!! 

Ale mam zacieche ^^
Tata mi maluje pokój właśnie
Jutro [albo pojutrze... :hyhy: ] drugi raz malu-malu ^^
Aaaaa
I poza tym dostałam 5 ze sprawdzianu z historii
A że tego przedmiotu nie lubię, ciekawa jestem, jak mi się to udało... :drap:
Aj aj aj
Aż nie wiem co pisać, taka jestem 'hepi' ^^
Tata mi maluje pokój właśnie

Jutro [albo pojutrze... :hyhy: ] drugi raz malu-malu ^^
Aaaaa

I poza tym dostałam 5 ze sprawdzianu z historii

Aj aj aj

Aż nie wiem co pisać, taka jestem 'hepi' ^^
Słodziaki... :zakochany:
-
Marchewa gratulejszon from Tygrysiejszon!!!!!!
Mam klatke dla szczurów!
==> ale szczurów brak, nadal szukam. Ale grunt, że mam klatke
==> od czegoś trzba zacząć...

"Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość."
ja mam jednego do oddania szczurka Doma!!
POSZUKUJE OSOBY KTORA ODBIERZE SZCZURKA Z POCIAGU I GO PRZENOCUJE (wiecej informacji w ssa)
samiczka??
"Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość."
mrrrr - tylko tyle :>
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
- AngelsDream
- Kontakt:

I niech nikt więcej nie myśli, że on mi czegoś żałował, bo to tylko srebro i zielony bursztyn.
On mi gwiazdy zdejmuje z nieba, owija w papier z czułości i zawiązuje wstązką z zachwytu... :zakochany:
Wyjątki i dwa psy.
Marchewa, GRATULACJE :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: !!!
Ostatnio zmieniony wt paź 24, 2006 2:38 pm przez Dory, łącznie zmieniany 1 raz.
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Huh, skończyłam Icewind Dale II i wreszcie mogę się zacząć uczyć na zaległe zaliczenia :flex: (Znaczy się zaległe z tamtego semestru :jezor2: )
Angelsdream, pierścionek to może być nawet z nakrętki, liczy się symbol;) A kiedy planujecie ślub?
Angelsdream, pierścionek to może być nawet z nakrętki, liczy się symbol;) A kiedy planujecie ślub?
Ostatnio zmieniony wt paź 24, 2006 4:10 pm przez zona, łącznie zmieniany 1 raz.