Weselnik :>

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
zona

Post autor: zona »

Marchewa, gratulejszyn. Życzę Ci, żeby Twoje weselicho odbyło się szybciej niż moje - bo czekam już rok, a z ostatnich wyliczeń wynika, że poczekam jeszcze minimum półtora :jezor2:
an

Post autor: an »

tarzam sie ze szczescia :)

bylam na koncercie SDMu. bylo CUDOWNIE :))) koncert trwal ponad 2,5 godziny, bo chlopaki bisowali 5 razy :]
nie zawiodlam sie, bo uslyszalam piosenki, ktore chcialam uslyszec. i lezka mi nawet pociekla, ale to ze szczescia... :)

iiii, jak mi sie chce skakac ze szczescia :]

p.s. zapomnialam z tego wszystkiego ;)

Marchewa, serdecznie gratuluje i prosze o trzymanie mej kandydatury w pamieci w kwestii wody weselnej, bo do Zielonej blisko z Wroclawia ;)
Ostatnio zmieniony ndz paź 22, 2006 10:00 pm przez an, łącznie zmieniany 1 raz.
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
marchewa
Kontakt:

Post autor: marchewa »

[quote="an"]bylam na koncercie SDMu. bylo CUDOWNIE[/quote]
Dzizes, an, jak ja Ci zazdroszczę! Ja byłam na ich koncercie tylko raz, całe lata temu na plenerówce i właściwie już mi się jakoś to we wspomnieniach zatarło. Ehh, na Bukowinkę bym sobie tez poszła, ale wątpliwe, żeby Bellon zmartwychwstał tylko dlatego, że ja sobie tego życzę ;)

Dzięki wszystkim za miłe słowa i gratulacje.
Taki pomysł mi do głowy przyszedł: skoro pół forum wprasza mi się na wódę weselną :jezor2: co mi akurat nie przeszkadza, tylko wręcz przeciwnie, to może jakoś to zrobić w formie zlotu, co? ;) Miejsca mamy tu pod dostatkiem, jeziorko jest, miejsce na namiociki też, hmm :drap: :lol:
Dość odległa to przyszłość, ale kto wie jak się to wszystko potoczy :D
Ostatnio zmieniony ndz paź 22, 2006 11:02 pm przez marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
ESTI

Post autor: ESTI »

marchewa, kurcze chyba Ci zaraz wydziele specjalny temat o zamzpojsciu. :jezor2:

Moje serdeczne gratulejszon. :przytul:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ayumi

Post autor: Ayumi »

marchewa, congrats! :klask:

:nuci: a Ay tez sie cieszy bo sie zakochala... :ops:

( :zakochany: :zakochany: :zakochany: )
Ostatnio zmieniony pn paź 23, 2006 10:30 am przez Ayumi, łącznie zmieniany 1 raz.
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
Awatar użytkownika
Akemi

Post autor: Akemi »

heh jak wszyscy gratulują to ja też ;) wszystkiego naj!!!! :D
Naciol

Post autor: Naciol »

Ale mam zacieche ^^
Tata mi maluje pokój właśnie :P
Jutro [albo pojutrze... :hyhy: ] drugi raz malu-malu ^^
Aaaaa :D
I poza tym dostałam 5 ze sprawdzianu z historii :D A że tego przedmiotu nie lubię, ciekawa jestem, jak mi się to udało... :drap:
Aj aj aj :D
Aż nie wiem co pisać, taka jestem 'hepi' ^^
Słodziaki... :zakochany:
tygrys1985

Post autor: tygrys1985 »

Marchewa gratulejszon from Tygrysiejszon!!!!!!
Doma

Post autor: Doma »

Mam klatke dla szczurów! :D ==> ale szczurów brak, nadal szukam. Ale grunt, że mam klatke 8) ==> od czegoś trzba zacząć...
"Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość."
Matylda

Post autor: Matylda »

ja mam jednego do oddania szczurka Doma!!
POSZUKUJE OSOBY KTORA ODBIERZE SZCZURKA Z POCIAGU I GO PRZENOCUJE (wiecej informacji w ssa)
Doma

Post autor: Doma »

samiczka??
"Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość."
an

Post autor: an »

mrrrr - tylko tyle :>
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Awatar użytkownika
AngelsDream
Kontakt:

Post autor: AngelsDream »

Obrazek

I niech nikt więcej nie myśli, że on mi czegoś żałował, bo to tylko srebro i zielony bursztyn.
On mi gwiazdy zdejmuje z nieba, owija w papier z czułości i zawiązuje wstązką z zachwytu... :zakochany:
Wyjątki i dwa psy.
Dory

Post autor: Dory »

Marchewa, GRATULACJE :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: :klask: !!!
Ostatnio zmieniony wt paź 24, 2006 2:38 pm przez Dory, łącznie zmieniany 1 raz.
Grubasy zapraszają do galerii -> http://szczury.org/album_personal.php?user_id=2925
Ami (07.05.2006) ze mną od 12.06.2006
Caspuś (07.09.2006) ze mną od 11.10.2006
Docencik (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
Dziekaniątko (ok. 06.01.2006) ze mną od 13.04.2006
zona

Post autor: zona »

Huh, skończyłam Icewind Dale II i wreszcie mogę się zacząć uczyć na zaległe zaliczenia :flex: (Znaczy się zaległe z tamtego semestru :jezor2: )

Angelsdream, pierścionek to może być nawet z nakrętki, liczy się symbol;) A kiedy planujecie ślub?
Ostatnio zmieniony wt paź 24, 2006 4:10 pm przez zona, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”