[CZY NIE ZASZKODZI] Papier, tektura, sznurek

Wszystko o jedzonku. Czym się obżerają? A może dieta? :)

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Imoen

[Czy nie zaszkodzi] - Papier

Post autor: Imoen »

Joanka to naprawdę dziwne. Ja swojej małej daję kartki parieru w różnej formie: podarte na kawałki, robię triki z kulą tak jak Elbereth, wpuszczam paskudkę do dużego pudła ze skrawkami papieru (+ smakołyki). Cóż, nie zauważyłam żeby papier konsumowała (kurcze... kto wie???). Mam pytanie: czy do klatki dajesz szczurkowi jakieś skrawki papieru- może brak parieru w klatce powoduje takie zachowanie?Kiedyś zauważyłam jak szczurcia gryzła papier w taki sposób jakby go przeżuwała-srawki posłużyły do budowy gniazda.Może twój robi to samo?
The Crow's Song
Awatar użytkownika
Azi

Post autor: Azi »

Papier to w końcu celuloza, pochodzenie roślinne, więc chyba nie powinien strasznie zaszkodzić, tylko żeby nie był nadrukowany, bo tusz to już co innego. A może skoro tak lubi papier to dawaj jej Chusteczki higieniczne do klatki, do budowy gniazda? Tylko takie zwykłe bez żadnych udziwnień/balsamów?

I naprawdę to zjada?! Przecież papier niesmaczny jest! (Kiedyś spróbowałam zjeśc kawałek, bo się naoglądałam jak na filmach jedli listy - okropne ;) )
Ostatnio zmieniony śr lis 01, 2006 8:17 pm przez Azi, łącznie zmieniany 1 raz.
Juni

Post autor: Juni »

Azi, a ja potrafię zjeść dwie kartki A3 naraz i jeszcze chcę... Niedobre, fakt ale wciąga 8)
Dyrekcja ZOO ogłasza:
Prosimy nie karmić Trolli!
Sezon polowań na Trolle rozpoczęty! 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karmienie”