Zawsze to jest jakaś miła odmiana, nie? :jezor2:
Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Szałas, ja Twoją gadkę strzymam zawsze, wszędzie i w każdym stanie, że tak powiem 

I wish I was a punk rocker with flowers in my hair, In 77 and 69 revolution was in the air
I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

I was born too late to a world that doesn’t care, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair
- AngelsDream
 - Kontakt:

Chobits było o komputerach, dla tych doslownych. Dla glebszych bylo o zwiazkach - trudnych emocjach, pelnych wyrzeczen, ktore prowadza czlowieka do szczescia. :zachwyt:

Wyjątki i dwa psy.

Taka mała rzecz, a cieszy. 
 23-go stutkną mi trzy latka na forum. [Toż to ja stara wyjadaczka jestem... :jezor2:]

(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila

Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
- 
				tygrys1985

a mi 22 stuknie...ale 21 latek 

tralalala od jutra mam stałke.... (chba) 

A ja znalazłam klatkę ^^ I się ciesze, bo kupię taniej, i na inne rzeczy spokojnie starczy 
 łiiii ^^
I zamówiłam sobie na necie jeszcze 3 pierścionki i razem zapłaciłam 6,50 zł :lol2: Badziewne są, ale co tam
 Przynajmniej na jakiś czas starczą 
A poza tym mama jest coraz bardziej na tak, jeśli chodzi o dwa szczury. Czekam i czekam cały czas
 No i namawiam 

I zamówiłam sobie na necie jeszcze 3 pierścionki i razem zapłaciłam 6,50 zł :lol2: Badziewne są, ale co tam
A poza tym mama jest coraz bardziej na tak, jeśli chodzi o dwa szczury. Czekam i czekam cały czas
Słodziaki... :zakochany:

Yeah, macie do czyneinia z zaklinaczka kotow :]
W niedziele przyjechala do mnie moja wyczekana kocia TŻ. [trzyletnia koteczka z lekko spieprzonymi genami, znajda] Zestresowana na maksa, cala noc spedzila za szafa. Kobita, od ktorej ja mam powiedziala, ze jej sie mala dala w ogole dotknac po tygodniu, ale juz po dwoch spala z nia w lozku...
Jest sroda, a kota mi sama wlazi na kolana
 Cos mi sie wydaje, ze to bedzie dluuuga przyjazn 
A tu zdjecie Maszy.

W niedziele przyjechala do mnie moja wyczekana kocia TŻ. [trzyletnia koteczka z lekko spieprzonymi genami, znajda] Zestresowana na maksa, cala noc spedzila za szafa. Kobita, od ktorej ja mam powiedziala, ze jej sie mala dala w ogole dotknac po tygodniu, ale juz po dwoch spala z nia w lozku...
Jest sroda, a kota mi sama wlazi na kolana
A tu zdjecie Maszy.
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz

an ale ona ładniukta...i jakie fajne lezanko ma  :thumbleft: a mi właśnie kumpel robi ładny link graficzny do podpisu z moimi pięknymi  :jezor2:

Czy ja zawsze muszę sobie tłumaczyć o zachowanie mojego rodzeństwa jako niepełnosprawność??

hehe, dla tego lezaka, to ja bym sama chetnie byla kotem 

Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz

Oj ja też An  :haha:  ale jak ja sobie glebne na wyrko wieczorem taka zmarznieta to tak mi dobrze jak jemu...mam łózko koło kaloryfera  :lol2:

Czy ja zawsze muszę sobie tłumaczyć o zachowanie mojego rodzeństwa jako niepełnosprawność??

no prosze,a ja dzisiaj adoptowalam nastepnego kota:)wielkiego czarnego bandyte-gryzonia :roll: jest cudny :zakochany:

zostaly tylko koty i papugi....
[']: Rocky,Gaja,Gryzelda,Maja,Doti,Arka i Tosia
http://tailending3.blog.pl
http://www.empatia.pl

[']: Rocky,Gaja,Gryzelda,Maja,Doti,Arka i Tosia
http://tailending3.blog.pl
http://www.empatia.pl
Ach, te koty! Ja jakoś nie mogę przyzwyczaić sie do kota mojego współlokatora...Chyba się nie polubimy :roll: . Jest śliczny i ma ujmujące spojrzenie ale problem polega na tym, że nie chce być grzecznym, kochanym kotkiem i ostro daje nam się wszystkim we znaki...an może Cię zatrudnię żebyś zrobiła z tego zbira słodziaka 
?

Mary, ja zawsze do uslug, koty mam w jednym palcu 

- AngelsDream
 - Kontakt:

Wyjątki i dwa psy.

Hyhyhy, uwielbiam uwielbiam... Śnieg :flex: