ogórkowa gromadka :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Kochane Śliczne potworki...:] i jakie ogoniaste... :jezor2:
- cucumberek
zdjęcia zdjęcia! :hihi:
Ciumek:
szczur w pościeli
ponownie szczur w pościeli
pod łóżkiem
i Ciumkowa głowa
Czarny:
po prostu Czarnuszek
władca klatki
myk myk przez pokój
śliczne te moje chłopięta, nieprawdaż? ^^ (swoją drogą to na zdjęciu z głową Ciumka widać jaki mam piękny napis na piórniku :lol: ) ale dzisiaj się na Ciumosława obraziłam, bo wygryzł ogromną dziurę w łóżku, próbując wejść do środka.
Ciumek:
szczur w pościeli

ponownie szczur w pościeli
pod łóżkiem
i Ciumkowa głowa

Czarny:
po prostu Czarnuszek

władca klatki

myk myk przez pokój
śliczne te moje chłopięta, nieprawdaż? ^^ (swoją drogą to na zdjęciu z głową Ciumka widać jaki mam piękny napis na piórniku :lol: ) ale dzisiaj się na Ciumosława obraziłam, bo wygryzł ogromną dziurę w łóżku, próbując wejść do środka.
Ostatnio zmieniony ndz lis 12, 2006 12:12 pm przez cucumberek, łącznie zmieniany 1 raz.
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś (Antoine de-Saint Exupery)
-
twój ciumek wygląda jak mój Green xP Tyle że Green ma szerszą głowę (taka garbusowata xP). A Czarny boski :zakochany:
Wymiziaj panów ode mnie :zakochany:
Wymiziaj panów ode mnie :zakochany:
Ostatnio zmieniony ndz lis 12, 2006 12:26 pm przez AmericanIdiot, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" 
"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']
- cucumberek
wymiziam na pewno :] co wieczór chłopcy maja mizianie, chyba, że schowaja się w "budzie" xD (moi rodzice mówią, że Ciumek ma głowe jak pittbull :lol: )
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś (Antoine de-Saint Exupery)
- cucumberek
RE: ogórkowa gromadka :)
Dawno tutaj nie zaglądałam, więc pora na jakieś nowości jeśli można to tak nazwać
W liczbie włochatych mieszkańców naszego domu nic się nie zmieniło. Wszyscy oprócz Czarnego (ciągle mu się robiły ogromne ropnie na brzuchu, posiew wykazał zakażenie escherichią coli :shock: i teraz ranki po ropniach mu się goją, ale w jednej znowu się zbiera ropa :-( ) wyglądają na zdrowych i oby to tak zostało.
To może zdjęcia
niezbyt aktualne, ale wszystkie zwierza są już dorosłe i ich wygląd się aż tak nie zmienia, a te robiła moja siostra i myślę, że są ładne
niestety zabrakło na nich szczurów (ona ich nie cierpi :/ )
Tutaj moje ulubione- mój kotek Mała: Malutka śpi na biurku
Tu mały króliś (no teraz nie jest mały, te zdjęcia są naprawdę stare, ale warto zobaczyć ^^)
Mały Johnny
A tutaj zdjęcie z czwartku xD naprawdę je polecam xD też króliczek na nim
robił je mój wujek.
Pervert
Tu kot Jacek- śpi w niezwykłej pozycji xD
kot Jacek
może niedługo zrobię jakieś zdjęcia szczurkom, ale one są za szybkie i wszystkie wychodzą nieostre :hmmrat:

To może zdjęcia

Tutaj moje ulubione- mój kotek Mała: Malutka śpi na biurku
Tu mały króliś (no teraz nie jest mały, te zdjęcia są naprawdę stare, ale warto zobaczyć ^^)
Mały Johnny
A tutaj zdjęcie z czwartku xD naprawdę je polecam xD też króliczek na nim

Pervert
Tu kot Jacek- śpi w niezwykłej pozycji xD
kot Jacek
może niedługo zrobię jakieś zdjęcia szczurkom, ale one są za szybkie i wszystkie wychodzą nieostre :hmmrat:
RE: ogórkowa gromadka :)
Super zwierzaki.Fajnego masz tego kota leniwego:-).
Korzystaj z każdej chwili swojego życia.Bo niewiadomo kiedy możesz odejść z tego świata.
7818944:-)
7818944:-)