Dzięki Maciek Każde kciuki się przydadzą hehe, więc pamiętaj 11 i 12.05 od 9:00 do...14:00 Jak ja Ci zazdroszczę,że masz już za sobą.
A tak w ogóle,to rzeczywiście Kera czuje sie lepiej, bo znowu wróciła jej ENERGIA.Dwie godziny zabawy z rana, to tylko początek dnia A jak się bulwersuje, kiedy ją wieczorem w klatce zamykam :!: :lol:
No! Mogę sie pochwalić Dzisiaj mialam wyniki. Z polskiego 5!A z geografii 4 i jutro mam ustną-też możesz kciuki trzymać (od 10:40 do 11:10) A 26.05 angielski i koniec :!:
To dziwne czytałam strone a moja mała biegała. Chodziła po mnie i nagle piskneła tak krótko piii i juz. Co to znaczy czy ona chciała zwrócic na siebie moją uwagę???? :drap:
Nic jej nie zrobiłam i nie była u weta na operacji .
Co to było Czy wiecie a może wasze ogonki też tak miały????
Nigdy tak nie robiła.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Właśnie, moja mniejsza szczurzyczka cały czas tak jakby kicha i popiskuje czy coś w tym rodzaju, czasem ma taki atak i robi to dosyć głośno. Druga się do niej wtedy przytula zazwyczaj... Nie wiem co to może być, może ma na coś uczulenie? Ale ona jest w sumie młodziutka to może to takie dziecięce wrzaski, żeby zwrócić uwagę... Może powinnam iść z nią do weta, tylko, że mam ja dopiero od 2 dni i boję się jej reakcji (jeszcze mnie nie zna zbyt dobrze a wet nie jest miłym doświadczeniem). No i nie mam pod bokiem dobrego specjalisty, może coś polecicie? Najchętniej blisko Wileńskiej (może koło zoo?)
za tęczowym mostkiem: Rubi ['], Mała ['], Inka ['], Paulina ['], Frania [']