Na zawsze w moim sercu :*
RE: Kacper :(
Moderator: Junior Moderator
Kacper :(
22.01 odszedł mój szczurek, z którym się bardzo zżyłam
. Miał zaburzenia krążenia. Od bardzo dawna miał żółtawe futerko i zrobił się tłuściutki. Okazało się że to woda:(. Od 1 stycznia, zaczął się męczyć: duszności, serce nie rytmicznie biło:(. Ale 21 i 22.01 to był koszmar:(. Ledwo oddychał, łzawiły mu oczka i nic nie jadł:(... Wiedziałam, że koniec nadchodzi..ale mogło to długo trwać. Więc go uśpiłam, by skrócić mu tą męke.. A teraz nie moge się pozierać 
Cała moc szczurasków ... 
[*] Przykro mi.
Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
['] bardzo mi przykro.. współczuję..
Bardzo mi przykro [']
Za Tęczowym Mostem: Kubuś, Kasia, Kajtuś, Maciuś, Pimpuś (aka Pipuś)
bardzo mi przykro 
dla aniołka [*]
dla aniołka [*]
Mój Sklep dla Gryzoni - Gryzoland
http://www.gryzoland.pl
http://www.gryzoland.pl
dla Kacperka [*][*][*]
Dla dzielnego aniolka [']['][']

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Na pewno jest Ci okropnie ciężko, ale dobrze zrobiłaś.
[*]...dla Kacperka...
[*]...dla Kacperka...
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Dla dzielnego Kacperka [*][*][*][/b]
I coś dla Ciebie asiulla :* byś wiedziała że dobrze zrobiłaś i że Kacprerek jest Ci wdzięczny... Teraz biega wesoło po zielonych polach za Tęczowym Mostkiem z z moimi gwiazdeczkami - Lolą i Żabą i innymi naszymi aniołkami... I już nie cierpi...
I coś dla Ciebie asiulla :* byś wiedziała że dobrze zrobiłaś i że Kacprerek jest Ci wdzięczny... Teraz biega wesoło po zielonych polach za Tęczowym Mostkiem z z moimi gwiazdeczkami - Lolą i Żabą i innymi naszymi aniołkami... I już nie cierpi...

Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
Dziękuje za słowa otuchy. Dzięki wam jest mi lepiej
Najważniejsze jest to że, moje słoneczko już nie cierpi..
Cała moc szczurasków ... 
[*]...[*][/b] dla Kacperka
trzymaj sie
trzymaj sie
"Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość."
[']
Chylę czoła za odwagę.
Grey haven is full of Ravenous Rats
Chylę czoła za odwagę.
Grey haven is full of Ravenous Rats
Nothing is sacred to the rats.
Everything is simply another meal.
Everything is simply another meal.