to w końcu pszenica, ale stara odmiana i bardziej odżywcza. bywa w zdrowej żywności.
 to w końcu pszenica, ale stara odmiana i bardziej odżywcza. bywa w zdrowej żywności.ja moim daję płatki orkiszowe. orkisz w ziarnach wykończyły już świnki

Moderator: Junior Moderator

to w końcu pszenica, ale stara odmiana i bardziej odżywcza. bywa w zdrowej żywności.

jeszcze tego nie zamowilam, wiec jak cos chcesz to mozemy zamowic razem i zrzucic sie na wysylke
 jeszcze tego nie zamowilam, wiec jak cos chcesz to mozemy zamowic razem i zrzucic sie na wysylke  (wyjdzie jeszcze taniej, bo do 5kg jest 10zl)
 (wyjdzie jeszcze taniej, bo do 5kg jest 10zl)
 (a pestki dyni i jakies suszone owoce to mam w meganie owocowym ktorego tez chyba troche dosypie, ale bez tych wiesniackich kolorowych chrupek, ale jeszcze sie zastanawiam..)
 (a pestki dyni i jakies suszone owoce to mam w meganie owocowym ktorego tez chyba troche dosypie, ale bez tych wiesniackich kolorowych chrupek, ale jeszcze sie zastanawiam..)
 bo wchodzac do sklepu (to juz chyba nasze skrzywienie) zawsze szukamy czegos potencjalnie nadajacego sie dla naszych dziewczyn... i przewaznie cos znajdujemy
 bo wchodzac do sklepu (to juz chyba nasze skrzywienie) zawsze szukamy czegos potencjalnie nadajacego sie dla naszych dziewczyn... i przewaznie cos znajdujemy 

ciury sie zawsze cieszyly jak mialy grzanki z chlebka razowego ze zbozami w srodku
 ciury sie zawsze cieszyly jak mialy grzanki z chlebka razowego ze zbozami w srodku 
 nei panikuj moniaa a nóż to będą jeść? zaloże sie ze bedą zapychać jak szalone a nawet jeśli to powybierają reszte a zioła zostawią.... może ty powietrz troszq to mieszankę? moje zapach odstraszał
 nei panikuj moniaa a nóż to będą jeść? zaloże sie ze bedą zapychać jak szalone a nawet jeśli to powybierają reszte a zioła zostawią.... może ty powietrz troszq to mieszankę? moje zapach odstraszał )
)
 ) zalezy, moze lubia
 ) zalezy, moze lubia