Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ja też... Niestety Bemol nie toleruje małej i nie mam ich razem na zdjęciu. Sama rasa wykorzystywana była jako szczurołapy, więc mu chyba zostało, bo już ją raz miał w pysku.
Kurde chyba sporadyczne przypadki jak sie piesek ze szczurkiem dogada.Ja mojego piesa już tak nauczyłam ,że je powącha ale w zeby stara sie nie łapac i niezle mu idzie.Jak biegaja zainteresowany jest nimi strasznie nawet je podlizuje a one cap go w nos i nogi:)jednak u raz stworzonych do takich celow chyba instynkt łowcy jest za silny by dokonywaly sie takie przemiany choc jak zawsze mowie nie ma rzeczy nie mozliwych ale ryzykowac tez raczej nie warto.
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Ze mną:Darkon,Frost,Rubin.Bez ogonowo:Ewald,Borsunio,Kajtuś.
Piękna szczura i boski pies. Kocham tę rase, mam do niej sentyment. Jak byłam mała miałam takiego bydlaka
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp