RE: Shaidi

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Shaidi

Shaidi i Bemol

Post autor: Shaidi »

Oto mój szczur Shaidi :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

To by było na tyle, jak na razie. Teraz najukochańdszy Bemol :) Gwiazdka w mojej głowie :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz lut 04, 2007 5:15 pm przez Shaidi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sue

Post autor: sue »

Ładna dziewczyna, w jakim jest wieku?
Nobody is perfect. My name is nobody.

['] Pestka [II 2006 - 31 VIII 2007]

Obrazek
Shaidi

Kupiłam ją w kwietniu, nie wiem w jakim była wtedy wieku. Myśle, że ma ok 10-11 miesięcy.
Awatar użytkownika
Czerwonaona

RE: Shaidi i Bemol

Post autor: Czerwonaona »

Fotki zwierzaków to ja moge oglądac godzinami i uwazam,że lepszych modeli nie ma.
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Ze mną:Darkon,Frost,Rubin.Bez ogonowo:Ewald,Borsunio,Kajtuś.
Shaidi

Ja też... :D Niestety Bemol nie toleruje małej i nie mam ich razem na zdjęciu. Sama rasa wykorzystywana była jako szczurołapy, więc mu chyba zostało, bo już ją raz miał w pysku.
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Post autor: Czerwonaona »

Kurde chyba sporadyczne przypadki jak sie piesek ze szczurkiem dogada.Ja mojego piesa już tak nauczyłam ,że je powącha ale w zeby stara sie nie łapac i niezle mu idzie.Jak biegaja zainteresowany jest nimi strasznie nawet je podlizuje a one cap go w nos i nogi:)jednak u raz stworzonych do takich celow chyba instynkt łowcy jest za silny by dokonywaly sie takie przemiany choc jak zawsze mowie nie ma rzeczy nie mozliwych ale ryzykowac tez raczej nie warto.
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Ze mną:Darkon,Frost,Rubin.Bez ogonowo:Ewald,Borsunio,Kajtuś.
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Piękna szczura i boski pies. Kocham tę rase, mam do niej sentyment. Jak byłam mała miałam takiego bydlaka :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”